12 piese de mobilier din lemn pentru case de țară

Ce mobilier din lemn este mai bine să cumpărați? Check out selecția noastră. Veți găsi mobilier de exterior pentru adulți și copii și cele mai noi accesorii de grădină.

Mobilierul din lemn se integrează întotdeauna perfect în peisajul grădinii. Verifică 12 opțiuni topice pentru această vară.

Ce fel de mobilier din lemn supraviețuiește mai bine în aer liber? Lemnul de tec și lemnul african Iroko sunt considerate lemn tradițional pentru mobilierul de exterior. Costul unui astfel de mobilier este ridicat, dar calitatea este bună. Mobilierul din pin și molid este mult mai ieftin, dar nu este suficient de puternic și va avea nevoie de tratamente antiseptice regulate sau de vopsea. Mobilierul din lemn de salcâm este colorat, luminos, robust și rezistent. Aș dori să evidențiez mobilierul din rattan. Este elegantă, durabilă ( poate suporta până la 400 kg ). În plus, este ușor și ușor de transportat, precum și rezistent la schimbările de presiune și temperatură, ceea ce este important în condițiile noastre climatice.

Ce tipuri de lemn sunt mai bune pentru utilizarea în exterior?? Lemnul tradițional pentru mobilierul de exterior este tecul și lemnul african Iroko. Prețul unui astfel de mobilier este ridicat, dar calitatea este, de asemenea, bună. Mobilierul din pin și molid este mult mai ieftin, dar nu este suficient de rezistent și trebuie tratat în mod regulat cu antiseptic sau vopsit. Mobilierul din lemn de salcâm are o culoare plăcută și o textură strălucitoare, în plus, este durabil și rezistă mult timp. În mod separat, vreau să evidențiez mobilierul rattan. Este elegant, durabil ( poate susține până la 400 kg ). De asemenea, este ușor și ușor de transportat, precum și rezistent la variațiile de presiune și temperatură – important în climatul nostru.

Ascundeți

Conținutul materialului
Citește mai mult  NAYADA își va prezenta noutățile în cadrul forumului Office Next Moscow 2014

Grupuri de luat masa

Mobilier pentru mediul rural: alcătuirea unui set. Un set de luat masa în aer liber include, de obicei, o masă și scaune ( sau taburete ). Uneori, mobilierul din lemn pentru exterior este realizat în întregime din lemn masiv, dar cel mai adesea doar o parte din piese sunt din lemn. Cea mai comună variantă: partea inferioară din metal și partea superioară din lemn. Mesele sunt prevăzute cu blaturi din lemn masiv, iar scaunele.. Scaun și spătar cu lamele sau placaj. Mobilierul de exterior din lemn și metal are o durată de viață foarte lungă.

În prezent, grupurile de luat masa sunt adesea vândute ca unități individuale în loc de seturi. Acest lucru face posibilă potrivirea mesei cu numărul potrivit de scaune.

Mobilier de salon

Canapele, fotolii și șezlonguri. Setul tradițional de mobilier de grădină din lemn este alcătuit dintr-o canapea, fotolii și o măsuță de cafea. Dar compoziția unui set poate fi orice..! Două șezlonguri sau doar o canapea mare.. Mobilier din lemn pentru vile este foarte versatil. Paturile de zi și fotoliile cu un suport pentru picioare sunt deosebit de confortabile.

Decideți imediat cum doriți să vă odihniți în grădină și alegeți mobilierul în consecință: canapele și fotolii cu masă de cafea sau șezlonguri confortabile.

mobilier Pentru copii

Mese și scaune. Unii producători produc mobilier de cabană pentru copii. De obicei, diferă de versiunea pentru adulți în ceea ce privește dimensiunea și, uneori, în ceea ce privește mărimea și priviți. Mobilierul din lemn conceput pentru bebeluși este acoperit cu vopsele și lacuri ecologice pe bază de apă.

Aerul liber este ideal nu numai pentru jocurile în aer liber, ci și pentru pictură și desen! Pentru activitățile de grădinărit ale copiilor se fabrică următorul mobilier.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: