Rafturi din plastic în casă: 8 camere

Obosit de lupta cu alegerea unei compoziții de mobilier conceput o dată pentru totdeauna? Apreciați noutatea, stilul modern și confortul? Banii nu lipsesc? Obțineți rafturi prefabricate din plastic – versatile, rezistente, ușor de curățat, ușoare, dar suficient de rezistente pentru a suporta sarcini grele.

1. Pentru copii. Rafturile din plastic sunt mai utile într-o pepinieră decât oriunde altundeva, deoarece pot fi ușor rearanjate și "extinse" Pe măsură ce copilul dumneavoastră crește, vă recomandăm sisteme de rafturi modulare din plastic precum Toomax. Puteți adăuga noi componente în înălțime și lățime după cum doriți, puteți combina secțiunile oarbe și deschise după cum doriți și puteți agăța coșuri speciale pentru obiecte mici cu ajutorul unor dispozitive de fixare opționale ( de asemenea, acestea sunt ușor de îndepărtat ). Un astfel de "set de construcție mare" — un ajutor util de formare a curățeniei în adolescență.

Un dulap din plastic este ideal pentru holurile mici: compact, confortabil și ușor de curățat.

În fotografie: Raft de pantofi Toomax Kit Freedom Kit Shoe Rack Unit.

2. Hol de intrare și coridor. În apartamentele mici, fiecare centimetru de spațiu utilizabil este la un preț, astfel încât sistemele de depozitare care se pot adapta flexibil la dimensiunea camerei este necesară ca aerul, dar numai mobilierul din plastic are o rezistență deosebită la zgârieturi și rezistență la impact, care este deosebit de valoroasă într-un spațiu îngust, iar curățarea unui astfel de mobilier fără a se deteriora este foarte ușor.

Citește mai mult  Standuri TV: clasificare

3. Cabinet. Rafturile din plastic pot fi un ajutor ieftin și discret pentru o încăpere care trebuie să se ocupe de documente, cărți și ciorne: rafturile deschise, acromatice sau colorate sunt ideale pentru un stil funcțional mai practic, în timp ce rafturile cu rafturi cu ramă de lemn sau cu panouri ar arăta foarte bine într-un mediu mai clasic.

Exemple de rafturi din plastic cu fronturi diferite pentru zone funcționale de birou.

  • Mobilier de baie Wood Line S de la Toomax
  • Dulapul Eco Line S de la Toomax
  • Dulap Entry Line M de la Toomax
  • Dulap Comfort Line XL de la Toomax

Dulap Wood Line S de Toomax.

4. Zona de oaspeți. Un adăpost temporar nu trebuie să fie doar frumos la exterior, ci și confortabil, în special cu mobilier de depozitare pentru genți, îmbrăcăminte exterioară, lenjerie de corp etc.., Un lucru de care oamenii tind adesea să uite atunci când ezită să facă o achiziție costisitoare. Totul este mai simplu cu mobilier din plastic. Este ieftin, iar proprietarii practici au posibilitatea de a alege rafturi de plastic pentru casă în diferite stiluri: pop-art, constructivism, minimalism, țară, techno și chiar eco.

Exemple de unități de depozitare din plastic pentru interiorul modern.

  • Dulap Wood Line S de la Toomax.
  • Freedom Armadio Alto Tuttopiani cabinet de Toomax.
  • Dulap Rattan Line XL de la Toomax.
  • Ambition Line S dulap de arhivare de Toomax.

Contrar percepțiilor greșite comune, rafturile moderne din plastic pot susține cu ușurință greutatea uneltelor și sculelor de uz casnic.

În imagine: Toomax Fredom Fredom Raft 93-4.

5. Pivniță. Transformați un mic depozit de vechituri într-un spațiu bine organizat la prețuri accesibile. Modelele din materiale mai scumpe – plastic, lemn masiv, plastic etc. – sunt ideale pentru holurile mai mici Metal și lemn- Rafturile din plastic pot înlocui cu ușurință rafturile din plastic. Rafturile rafturilor moderne din plastic pot suporta sarcini de până la 30 kg.

Citește mai mult  Yin și Yang în stil american la My America

6. Vestiar. Adăugați rafturi de agățat și rafturi și doar atâtea rafturi câte aveți nevoie – adică Nimic nu poate fi mai simplu! Dar poate fi, de asemenea, modernizat sistem de stocare- Nu e mai mult. Dacă dulapul dvs. are o formă neregulată, colțurile interioare și supraînălțările nu reprezintă o problemă pentru sistemele din plastic precum Freedom by Toomax: puteți face atât colțuri interioare, cât și exterioare, fără a pierde spațiu valoros.

Sistemele moderne și modulare de rafturi din plastic fac posibilă utilizarea eficientă și ergonomică a întregului spațiu, inclusiv a zonelor din jurul colțurilor interioare și exterioare ale camerei.

Rafturile din plastic vă adăpostesc florile de intemperii pe balconul dvs. exterior.

În fotografie: Rafturi Toomax Fourseason 63 – 3 ripiani.

7. Balcon și logie. Rafturile și rafturile din plastic pot rezista la temperaturi scăzute ( până la Cele ³'40'Â ) nu se supără de picăturile de ploaie, iar modelele etichetate pentru exterior sunt stabilizate UV, astfel încât nu se vor arde la soare. Rafturi și comode cu sertare cu uși pentru depozitare, rafturi deschise pentru haine Iar cu un sistem precum toomax Gardenline, puteți utiliza rafturi deschise pentru o grădină de vară sau pentru toate anotimpurile, precum și pentru "dressinguri" Acestea pot fi dotate cu capace speciale din folie transparentă pentru a le transforma în mini-sere.

8. Spălătorie. Nu există nimic mai bun decât rafturile din plastic pentru acest spațiu – dar de ce frumusețe te privezi? Nu se corodează; puteți pune pe ele și bazine umede și rufe proaspăt spălate. Menținerea curățeniei nu este o problemă – toate suprafețele sunt ușor de curățat folosind agenți de curățare blânzi, neabrazivi.

Citește mai mult  26 de rafturi realizate din rafturi

Rafturile din plastic sunt ideale pentru utilizarea în zone umede.


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: