Unități de rafturi deschise: argumente pro și contra. Cum să lupți împotriva imperfecțiunilor?

Rafturile deschise sunt o soluție bună pentru camerele de zi și camerele de serviciu. Și în fiecare caz, avantajele sale ies în evidență. Este aproape întotdeauna un decor pentru camera de zi. Pentru cămară sau garaj, este un sistem deschis, care este cel mai convenabil și practic. Și unele dintre dezavantajele acestui mobilier pot fi ușor de remediat.

Avantaje

O modalitate bună de a împărți o cameră. De exemplu, în zona de noapte și în zona de zi. Un raft deschis permite lumina soarelui în a doua parte a camerei, fără a o izola complet. Pe de altă parte Trasează o graniță clară între două zone.

Rafturile deschise cu obiecte colorate, cum ar fi cărțile, de exemplu, pot fi uneori foarte pitorești.

În imagine: Sistemul de depozitare modular Freedom de la Toomax.

Un element decorativ. Vitrinele deschise și rafturile pot fi folosite ca vitrine pentru a vă expune frumos colecția de veselă, vase și alte accesorii.

Greutate redusă – vizual și mai mult. Construcțiile deschise sunt întotdeauna preferabile fronturilor fixe dacă doriți să păstrați încărcătura Spațiu. Ușile goale și închise pot ocupa prea mult spațiu. Pentru apartamente mici, este mai bine să cumpere rafturi deschise și rafturi. De asemenea, mobilierul fără uși cântărește mai puțin.. .. mai puțină încărcătură pe podea.

Vizibilitate. Un avantaj important al sistemelor de stocare deschise proprietarii lor știu întotdeauna unde se află totul și găsesc rapid ceea ce au nevoie.

În garaje, dulapuri și ateliere, rafturile cu rafturi deschise sunt adesea folosite pentru a face lucrurile ușor de găsit și de recuperat rapid.

Citește mai mult  Tendință: toate lucrurile transparente

Dezavantaje

Praf. Rafturi deschise și rafturi pentru casa colectează o mulțime de ea. Există o singură soluție ștergerea regulată a rafturilor cu o cârpă umedă sau aspirarea cu un aspirator. Cel mai bun pariu este să.. Uși din sticlă, care, din păcate, fac structura mult mai grea. Cu toate acestea, în spații închise mici.. cămări, dulapuri.. Praful se acumulează încet.

Obiectele sunt aruncate. Pentru a evita acest lucru, sunt disponibile ca accesorii stopuri pentru rafturi sau rafturile sunt echipate cu pereți laterali, care, de asemenea, sporesc rigiditatea structurii.

Greu de depozitat obiecte mici. Trebuie să le punem în cutii. Pentru vizibilitate se pot folosi recipiente transparente. Unele programe de mobilier includ coșuri de gunoi suspendate pentru obiecte mici și hârtii. Acestea sunt fixate pe partea inferioară a rafturilor de deasupra și sunt împinse înainte pe șine. Puteți vedea aceste coșuri de gunoi în fotografia rafturilor și rafturilor din gama de mobilier (Toomax &#41, de exemplu;.

Unele dintre unitățile suspendate pe perete din sistemele de depozitare modulare sunt transparente din motive de vizibilitate.

Peretele se murdărește. Pentru a păstra peretele curat și pentru a împiedica orice să cadă între perete și raft, un suport din plăci de fibră turnată este bătut în cuie pe spatele cadrului.

Haotic. Dacă nu vrei să creezi un haos inestetic pe rafturile tale, există o singură soluție să facă ordine mai des. Păstrați în ordine conținutul rafturilor deschise cu ajutorul separatoarelor de rafturi longitudinal și transversal, care sunt incluse în unele programe de depozitare.Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: