Mecanisme de bucătărie: sertar și extragere

Oale, oale și tigăi pot apărea ca prin minune din dulap. Feroneria de bucătărie este responsabilă pentru această "magie". Faceți cunoștință cu sistemele de depozitare cu extragere și extragere.

Niciodată nu ați ghici cât de multă mâncare și ustensile încap într-un dulap care este excepțional de bine organizat.

Extragere și extragere

Sarcina principală a sistemelor de stocare utilizarea rațională a "volumului utilizabil" dulap de bucătărie. O problemă secundară, dar nu mai puțin importantă Scăpați gazda de un efort suplimentar atunci când scoateți obiectele dintr-un dulap adânc sub dulap. Accesoriile speciale pentru bucătărie – sistemele de depozitare cu extragere și extragere – ajută la evitarea acestui tip de gimnastică.

Sertarele extensibile sunt una dintre cele mai importante părți ale unui set de bucătărie.

În primul caz, atunci când ușa este deschisă, un sertar cu plasă de sârmă se extrage de la baza dulapului. Coșurile de bucătărie extensibile se află, de asemenea, în spatele ușii, dar nu sunt atașate de ea. Trebuie să fie scoase singure: toate nivelurile ( dacă sunt mai multe ) în același timp sau unul după altul. Unele pot fi scoase complet și.. Ce este important.. nu se încovoaie. Altele nu se extind până la capăt.. până la maximum cinci șesimi din adâncime. Puteți cumpăra umpluturi pentru dulapuri de bucătărie gata făcute, adaptate pentru a umple un anumit dulap de bucătărie, puteți.. Alegeți propria umplutură din modelele individuale oferite.

Citește mai mult  Fronturi de bucătărie: Avantajele și dezavantajele diferitelor materiale

Citește și:

 • Cum să organizați în mod corespunzător spațiul de sub chiuvetă
 • Nivelul inferior: 7 sfaturi pentru a organiza spațiul din dulapul de bucătărie
 • Feronerie de bucătărie: închizători de uși și balamale

Tipuri de construcții

Specializat. Coșurile extractabile pentru bucătării se disting prin "obiecte", stocate în ele. Este evident, de exemplu, ce rol joacă un suport de sticle în bucătărie ( rafturi înguste cu suporturi înalte ) sau accesorii de bucătărie, cum ar fi recipientele de detergent. Acestea din urmă sunt, de obicei, un coș cu grilă cu două etaje, cu rafturi de diferite lățimi pentru sticle miniaturale și înalte.

Exemple de sertare pentru sticle.

 • Bucătărie Ducale 04 de Arrital Cucine
 • Bucătărie Vertment 01 de Maria
 • Bucătăria Royal Painters Collection de la fabrica SieMatic
 • Bucătărie de țară de la fabrica Maria

Bucătărie Ducale 04 de Arrital Cucine.

Economic. Pentru dulapurile înguste și înalte, așa-numitele sisteme de depozitare "apoteotice" Secțiune: toate sertarele sunt fixate pe ușă și glisează în afară imediat ce aceasta este deschisă.

Isteț. Dulapuri de bucătărie foarte frumoase cu uși cu balamale pentru a ascunde coșurile de gunoi extraibile. Aceste sertare și extrageri au, de obicei, o ( bandă de cauciuc strânsă pentru a împiedica ușa să se trântească ) acest lucru împiedică, de asemenea, pătrunderea mirosurilor.

Inventiv. Mecanism de bucătărie Steamboat sau "colțul magic" ( rafturi dreptunghiulare legate între ele ca niște cărucioare ) atașate la ușă și scoase când aceasta este deschisă. Când sunt închise, rafturile alunecă înapoi în aceeași ordine.

Există destul de multe modele care utilizează inteligent spațiul unui dulap de bucătărie de colț.

 • Bucătărie Ak_05/B de Arrital Cucine
 • Bucătărie Barrique 01 fabrica Ernestomeda
 • Bucătărie Tallys galbe blanc brillant de la fabrica Mobalpa
 • Bucătărie SIENA 635 malaga din fabrica Bauformat

Bucătărie Ak_05/B de Arrital Cucine.

Rațional. Spațiul este în general irosit în dulapurile de colț. Pentru aceste modele există o umplutură specială sub dulap – iar sertarele mai voluminoase vor dispărea literalmente în amestec Rafturi glisante sau un așa-numit "carusel". Astfel, tot ce aveți nevoie este la îndemână atunci când deschideți ușa. Există rafturi care pot fi extinse până la 270°!

Citește mai mult  20 de bucătării roșii

Sub chiuvetă, găsiți adesea un coș cu raft cu scurgere ( în aceste coșuri se ascunde de obicei o rezervă de bureți și &#41 șervețele;. Un astfel de raft este deosebit de util atunci când chiuveta nu se află în colțul setului de bucătărie.

Caruselurile de bucătărie sunt o alternativă practică la rafturile convenționale. Un carusel vă permite să organizați în mod rațional spațiul interior al dulapurilor inferioare.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: