De câte ori puteți schimba mobilierul din camera copilului?

Vârste diferite, nevoi diferite. Nou-născut, grădiniță, școlar, adolescent… Numărăm mobilierul pe măsură ce copilul crește și se dezvoltă.

Poziția de pornire: de la naștere până la 2 ani

Esențiale. Chiar dacă este un bebeluș, are multe lucruri de cărat, iar o comodă încăpătoare va fi foarte utilă. Puteți combina mai multe funcții într-un piept de sertare, care au o masă de schimbare sub capacul cu balamale. Acesta este suficient de bun pentru a merge fără: pentru "adulți" dulapurile, mesele și paturile sunt prevăzute cu pernuțe de schimb. Suprafețele sale moi sunt ideale pentru masaje și proceduri de igienă.

Exemple de mobilier pentru copii.

 • În imagine: Filou de Geuther
 • În imagine: PS131A din PM4
 • În fotografie: CNT201bnc de Homebebe
 • În imagine: Garderoba de picnic Teddies Picnic de la Dragons of Walton Street

În imagine: Filou din Geuther.

Acesta se află pe. Când bebelușul dumneavoastră va avea aproximativ șase luni, va avea nevoie de un scaun înalt Un scaun înalt combinat cu o masă pentru copii sau un scaun exterior cu șuruburi, de obicei conectat la scaunul "pentru adulți" O masă de luat masa.

Pentru un mediu de somn sănătos. Pătuț pentru copii- O versiune modernă a unui pătuț. În funcție de faptul că este un pătuț cu patine sau cu mecanism pendular, patul se va balansa în sens longitudinal sau transversal ( pentru mai multe informații, consultați Dulapul Picdies. Cel mai important lucru: "Pătuț pentru un nou-născut" ). Modelul cu piesă laterală detașabilă poate fi împins lângă pat pentru părinți.. chiar veți dormi împreună, doar că în paturi separate. Pat reglabil durează mai mult timp poate fi redus pe măsură ce crește.

Citește mai mult  Anglomania

Pătuțul cu înălțime reglabilă și peretele detașabil facilitează părinților îngrijirea copilului în perioada de sugar.

Mersul pe sub masă: de la 3 la 6 ani

Cel mai important lucru. Primul pat durează de obicei aproximativ 3 ani. Atunci când organizăm un pat nou pentru preșcolarul dumneavoastră, ne concentrăm pe saltea, care nu trebuie să fie prea moale sau prea subțire. O suprafață plană este importantă pentru postura copilului. O saltea din nucă de cocos, un bloc de arcuri rigide sau o saltea hipoalergenică din latex ar fi minunată pentru un preșcolar. Un strat suplimentar de fibre goale, de vată sau de spumă poliuretanică va face salteaua mai confortabilă. Dulapuri care pot fi ridicate pentru a preveni căderea copilului dumneavoastră.

Exemple de saltele antialergenice pentru copii.

 • Foto: Modelul Jolly plus de Italbaby
 • Foto: Solo-Baby de Manifattura Falomo
 • În imagine: Roto plus de la Italbaby
 • În fotografie: saltea cu două fețe zonate de la fabrica Paidi

În imagine: Jolly plus de Italbaby.

O chestiune de alegere. Pe lângă pat, la această vârstă, copilul are nevoie de o masă și un scaun pentru activități și joacă liniștită. Dulapul, comoda și alte piese de mobilier de depozitare nu trebuie încă înlocuite. Cu toate acestea, cumpărarea unui pat nou poate fi, de asemenea, o scuză pentru a obține un complex – și acesta este un lucru bun paturi cu dulap și masă încorporată.

Psihologii spun că este la vârsta de 3 până la 7 ani în copil a format preferințele pentru viața ulterioară. Prin urmare, atunci când cumpărați mobilier pentru un copil, este important, în primul rând, să urmați bunul gust și, în al doilea rând, să luați în considerare propriul gust al copilului și să ascultați ceea ce dorește. instrucție 1 În cazul în care.

Un copil cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani ar trebui să fie capabil să se joace și să fie creativ. Aveți nevoie de o masă de joacă sau puteți cumpăra un set cu o masă de joacă?.

Citește mai mult  Alegerea mobilierului pentru camera unei fete

Școala vieții: de la 7 la 12 ani

Studierea! Odată cu începerea zilei de școală, un birou intră în viața unui copil. Unul dintre cei mai importanți parametri este relația dintre înălțimea mesei și cea a scaunului înălțimea scaunului este foarte bună dacă poate fi reglată. Scaunele de calculator pentru adulți nu coboară atât de jos pe cât este necesar ( ei își țin picioarele pe podea ). Un scaun pentru copii, de preferință cu cotiere, este de preferat pentru un elev de școală primară.

Exemple de scaune reglabile pentru elevii mai mici.

 • În fotografie: modelul de scaun Lanoo de la fabrica Team 7, design Strobel Jacob
 • În imagine: Maximo decorează Țara Minunilor de la fabrica de moluri
 • În imagine: Pablo, roz și alb de la fabrica Paidi
 • În fotografie: Linus de Berloni

În imagine: Scaunul Lanoo de Team 7, design Strobel Jacob.

Și relaxați-vă. Pat pentru elevi Un pat de o persoană standard, cu o lungime de 180-200 cm și o lățime de 70-90 cm. Un astfel de pat este cumpărat pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât de la complot de mobilier- de tot felul de "mașini" și "nave" este mai bine să refuzi. Un copil s-ar putea să se bucure de ele pentru moment, dar după câțiva ani va refuza să mai doarmă pe una dintre aceste "saltele pentru copii" paturi.

Școlarii ar putea dori un pat la mansardă care să includă un pat la etaj și un spațiu de lucru, un dulap și un raft la parter. Calitatea saltelei rămâne importantă: trebuie să fie uniformă, fermă și cât mai naturală posibil. Saltelele care se adaptează la forma corpului sunt concepute pentru adulți Unui copil i-ar fi mai bine un pat de dormit cu așa-numitele saltele cu arcuri spiralate.

creează un spațiu confortabil de joacă, învățare și relaxare cu seturi de mobilier pentru școlari: paturi modulare, transformabile, convertibile și paturi de mansardă cu suprafață de lucru.

Citește mai mult  Masterclass: cabinetul ceresc de schimbare

În repertoriul lor: de la 13 la 16 ani

Un bob rațional. Amplasarea rațională a mobilierului devine din ce în ce mai importantă, deoarece este important ca adolescenții să elibereze spațiu pentru hobby-urile lor. La această vârstă, este o idee bună să cumpărați un set care să includă transformatoare Un pat cu un sertar spațios, un raft cu un blat de masă integrat.. De asemenea, merită să vă gândiți unde își va așeza copilul dvs. prietenii atunci când vă vizitează: la această vârstă, mobilierul tapițat este un instrument de socializare pentru copii.

Pentru școlarii cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani se recomandă achiziționarea de mobilier compact și convertibil; în perioada de socializare, adolescenții au nevoie de mai mult spațiu pentru a socializa cu prietenii lor.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: