Scaun alternativ

Aproape orice suprafață orizontală este potrivită pentru un scaun, dacă este ușor îmbunătățită. Ce înlocuire pentru scaunul înalt este posibilă? Pe ce să stai? În acest articol, vă învățăm cum să faceți un pervaz de pervaz sau să stați pe o bancă rigidă în confort.

stați pe… pernă. perne decorative stivuite cu o curea obișnuită poate fi un alt loc de ședere. Fotografia prezintă o opțiune în care pernele se dezasamblează într-o saltea reală&nbsp- un loc de dormit suplimentar pentru oaspeți.

În imagine: Xarxa de Danese Milano, proiectat de Quixe Marti.

O bancă cu o pernă

Nu există niciun loc pentru a păstra un scaun de rezervă pentru oaspeții dvs? Cumpărați o bancă de rezervă. Banca de bucătărie este o relicvă nemeritată a vieții satului. Dar are totuși un mare avantaj față de alte tipuri de scaune: pe o bancă de la masă puteți așeza mai multe persoane decât dacă ați folosi scaune separate pentru același spațiu. Nu trebuie să îl depozitați în cămară, nu trebuie să îi găsiți un loc ca pentru scaunele pliante;. Un alt plus într-un spațiu "înghesuit" Este mult mai distractiv când te distrezi. Un ingredient important pentru succes perna de ședere. Nu uitați să amortizeze banca! Dacă banca are o pernă de scaun, o puteți folosi pentru întâlniri lungi de familie.

Pentru comoditate, puteți pune mai multe perne mici pe fiecare bancă sau coaseți o pernă lungă la dimensiunea scaunului.

Citește mai mult  Mobilier pentru copii în creștere

Pernă de bucătărie

Băncile din bucătărie și din sufragerie sunt disponibile într-o unitate de colț. Nu numai că puteți găsi un colț de bucătărie tapițat în stil rustic: fabricile moderne au multe modele de înaltă tehnologie realizate din tablă de oțel îndoită și vopsită în culori strălucitoare. Variațiile unei banchete clasice sau ale unei canapele tapițate nu sunt neobișnuite.

Apropo, acest colț de bucătărie are adesea compartimente mari de depozitare Un alt lucru bun într-o bucătărie mică. Nu este nevoie să cumpărați un colțișor gata făcut Puteți să-l faceți singur din dulapuri de bucătărie de nivel scăzut, cu o pernă de scaun sau o grămadă de perne decorative simple.

Petrecerile lungi de ceai în bucătărie sunt cu adevărat lungi dacă alegeți un scaun tapițat.

Principiul de împerechere. Dacă există mai multe ferestre în cameră, trebuie să se așeze un scaun pe fiecare pervaz. S-ar putea să trebuiască să reduceți ușor deschiderea ferestrei pentru ca canapeaua să fie confortabilă. Nu uitați că o înălțime bună a scaunului este de aproximativ 50 mm: foarte puține ferestre încep atât de jos de la podea.

În imagine: Rotonda Slabbinck.

Pervazul moale al ferestrei

Deseori vedem companii mari stând oriunde se întâmplă să fie, chiar și pe pervazurile ferestrelor.

Deci, de ce să nu le facem confortabile și potrivite pentru a sta în avans? Proprietarii de apartamente din cărămidă sau case staliniste cu pereți groși sunt deosebit de norocoși: își pot permite un pervaz căptușit.

Pentru a vă așeza confortabil pe pervazul ferestrei, poate doriți să luați în considerare mutarea radiatorului, care este de obicei poziționat sub fereastră.

Citește mai mult  Mobilier cu ramă metalică: sunt posibile variații

De cele mai multe ori, saltelele de fereastră trebuie să fie comandate de la un atelier de croitorie. Dar, dacă aveți o fereastră standard, puteți cumpăra, de asemenea, un alcov gata făcut.

Partiție, nișă

Dacă aveți un alcov nefolosit în casa dvs., îl puteți transforma într-un alcov romantic. Copiilor le va plăcea cel mai mult această soluție, deoarece le plac colțurile și crăpăturile. Dacă alcovul este suficient de mare, acesta poate fi transformat într-un pat de oaspeți: construiți un mic podium și așezați pe el o saltea cu o husă decorativă. În zilele obișnuite, alcovul poate fi folosit ca zonă de relaxare.. canapea alternativă.

Puteți combina alcovul cu o bibliotecă și puteți crea un spațiu privat de lectură… Sau faceți secțiuni de depozitare spațioase sub "pasarelă".Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: