Canapea de pat pentru tine

Unele canapele pot fi înclinate în fiecare zi, în timp ce altele se vor rupe după doar șase luni. Cum de a găsi o canapea extensibilă durabilă?

O canapea extensibilă ortopedică este o soluție populară pentru apartamentele mici.

O canapea extensibilă pentru dumneavoastră. Dacă ar fi să aleg o canapea pentru mine, aceasta ar fi

O canapea extensibilă pentru tine. Dacă aș fi ales o canapea pentru mine, ar fi fost o canapea pe care să dorm

Orice lucru durează mai mult dacă este folosit în scopul pentru care a fost conceput. O canapea extensibilă ortopedică fără excepție. Unele canapele pot fi înclinate în fiecare zi, altele se strică după doar șase luni. Cum de a alege o canapea extensibilă bună? Dacă doriți să vă folosiți mobila zi de zi, luați în considerare următoarele puncte.

Costul canapelei

Oricât de clișeic ar suna – prețul face diferența! Nu merită să cumpărați o canapea extensibilă ortopedică foarte ieftină dacă va fi folosită la fel de intens în ambele capacități.
Adică, dacă nu vă așezați în mod regulat pe perne în fața televizorului, ci în fiecare noapte, 365 de zile pe an, transformați canapeaua într-un pat și dimineața într-un pat cu saltea în schimb,. Mecanismul de transformare al canapelei trebuie să funcționeze fără defecțiuni și pentru o perioadă lungă de timp. Și va trebui să plătiți mult pentru asta (&#41 chiar și atunci când este vorba de produsele companiilor rusești;.

Citește mai mult  Roberto Snaidero: I-am scris o scrisoare domnului Putin

Exemple de canapele de uz casnic concepute pentru somnul zilnic.

Producător de canapele

Fabricile interne au o lungă tradiție de a face canapele de canapele pentru utilizare continuă ca paturi.


Citește și:

  • 13 canapele extensibile de colț
  • 13 canapele extensibile în bucătărie
  • Canapele cu mecanisme neobișnuite

Nu uitați că multe modele străine nu sunt concepute pentru o utilizare intensivă. Acestea sunt poziționate ca paturi de oaspeți. Căutați canapele extensibile concepute pentru utilizarea zilnică ( special adaptate pentru piața Românesc ).

Un exemplu tipic de canapea de oaspeți: nu sacrificați coloana vertebrală pentru frumusețe! Nu poți dormi pe o canapea extensibilă în fiecare noapte.

O suprafață netedă a saltelei

Nu există "componente" dormitori! Spatele unei canapele este întotdeauna mai moale decât scaunul. Astfel, vă veți scufunda într-un loc pe o canapea extensibilă și vă veți scufunda în altul pe o canapea extensibilă nu. Iar zonele de fermitate nu corespund celor recomandate de ortopedii și de Ministerul Sănătății: nu veți obține un sprijin adecvat în zonele lombare și cervicale. Alegeți o canapea extensibilă cu saltea ortopedică ( un model pe bază de canapea extensibilă ).

Nu luați recomandarea prea literal: o saltea de aer este plată, dar nu puteți dormi pe ea în fiecare zi.

O canapea extensibilă cu o saltea ortopedică este întotdeauna un model cu o saltea groasă!

În imagine: Canapea extensibilă Daniel de la Milano Bedding.

grosimea saltelei

Se știe că o saltea din spumă poliuretanică ( PPU ) este mai ieftină decât o saltea cu arcuri. Dar se uzează mai repede, așa că trebuie înlocuit mai des.. Nu este sigur pentru coloana vertebrală să dormiți pe o saltea depresată. O saltea subțire vă va face să vă gândiți la basmul prințesei pe mazăre: veți număra elementele de susținere din lemn prin ea toată noaptea.

Citește mai mult  Noutăți Retro Selva în Köln

Este mult mai economic să cumpărați o canapea extensibilă cu o saltea ortopedică: groasă, bazată pe un mecanism special de transformare pentru aceasta .. «Pat pliabil american. Numai ea vă permite să ascundeți un sul în adâncurile canapelei pe baza unei saltele groase ( aproximativ 12 cm ). Prin comparație, un pat pliabil francez au o saltea cu o grosime de 6 cm.

Salteaua unei canapele extensibile pentru somnul de zi cu zi trebuie să fie mai mare decât lățimea mâinii tale. Doar trei tipuri de canapele îndeplinesc aceste criterii.. Pat american . Acestea pot fi ușor de recunoscut prin salteaua dublă ( nu triplă ) pliabilă.

  • Canapea Eddie CS/3345 de Calligaris
  • Canapea Eddie CS/3345 de la Calligaris
  • Canapea Eddie CS/3345 de Calligaris
  • Canapea Eddie CS/3345 de la fabrica Calligaris

Canapea Eddie CS/3345 de Calligaris.

Spătar sub saltea

Multe modele pentru oaspeți sunt echipate cu un cort sau curele, ceea ce vă permite să rostogoliți o saltea subțire într-o derulare compactă. Dar când o persoană se întinde, salteaua se lasă pe ea. Pentru utilizarea zilnică, vă recomandăm canapele extensibile cu lamele din lemn ( lattes ).

Aceste bucăți de placaj de mesteacăn ( mesteacăn sau fag ) sunt încrucișate peste pat și îndoite în direcția saltelei.Efectul de amortizare al aripioarelor asigură un sprijin adecvat pentru corp în zona lombară și a gâtului la nivelul bazinului și al umerilor. Este garantat un efect ortopedic complet!

Unii producători, cum ar fi Bruhl, fac majoritatea canapelelor cu un scaun cu lamele – și puteți folosi orice model pentru a dormi. Și doriți să faceți acest lucru cu un confort maxim.

Canapele pentru somnul de zi cu zi ar trebui să aibă cel puțin un sertar pentru lenjerie – altfel s-ar putea să trebuiască să ascundeți o pernă și o pătură când vă treziți dimineața?

Citește mai mult  Mobila ca artă

Mai mult, se recomandă să verificați calitatea structurii canapelei de către cutia de lenjerie. Căutați placaj ( sau lemn masiv ) nu plăci dure sau plăci aglomerate.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: