Mese de cafea neobișnuite

O masă joasă este una dintre preferatele camerei? Și de ce nu: producătorii oferă o mulțime de opțiuni ingenioase. Designerii nu rămân în urmă.

O masă cu transformator are grijă de confortul nostru, deoarece atunci când segmentele de masă sunt mobile, nu trebuie să vă ridicați din scaunul confortabil, de exemplu pentru o ceașcă de cafea.

Picioare neobișnuite

Formă. Mesele de cafea de design pot lua o varietate de forme. Cum ar fi un cub sculptat ornamental sau un puf butucănos. O piesă de design poate pretinde a fi un purceluș cu o tavă în loc de un blat de masă. Dar nu este limita imaginației tale de design. Trebuie să avem grijă și de tradiționaliști, pentru care ar trebui să se servească ceva modern, dar într-un stil clasic. În special pentru ei există modele stilizate ca și cufere sau valize antice.

O măsuță de cafea de designer poate avea sau nu picioare de orice fel.

Am decis să schimb măsuța de cafea din sufragerie, dar nu am găsit nimic potrivit. Am cumpărat la o licitație un dosar cu acuarele din secolele XIX și XIX, iar apoi m-am îndrăgostit de un candelabru din sticlă de pe insula Murano. Am luat-o, am întors-o, am desfăcut coarnele ca pe niște petale de flori și am pus totul într-un cub de plexiglas. Aceasta a fost prima mea masă, L'esquisse.

Mă hotărâsem să schimb măsuța de cafea din sufragerie, dar nu am găsit nimic care să se potrivească. Am cumpărat un dosar de acuarele din secolele XIX și XIX la o licitație, iar apoi m-am îndrăgostit de un candelabru din sticlă de pe insula Murano. L-am luat, l-am întors cu susul în jos, am desfăcut coarnele ca pe niște petale de flori și am pus totul într-un cub de plexiglas. Aceasta a fost prima mea masă, L'esquisse.

Ascundeți

Blaturi de lucru neobișnuite

Scăpați de stereotipuri. Mesele rotunde, pătrate, ovale sau triunghiulare alternează cu modele neconvenționale. Blaturile pot fi realizate din triunghiuri de aluminiu sau din cioburi de oglinzi sparte, cu o adâncitură în formă de bol sau cu o suprafață "presată" ( masa se simte ca și cum ar fi fost ciupită cu degete uriașe ). Tabletop, realizat sub forma capacului de la o sticlă de bere este puțin probabil să se potrivească în orice interior, dar dorind să aibă o cafea pe "harta Parisului" sunt destul de multe. Masa secolului XXI poate fi decorată cu mai multe mese mini-top și are forma unei clădiri în construcție fără pereți.

Citește mai mult  7 Sfaturi pentru persoana care cumpără o masă de luat masa

Uneori, blatul de cafea nu este făcut pentru a pune o cană de cafea sau un ziar pe el. Iată 10 modele care trebuie admirate mai presus de toate!

Materiale neobișnuite

Fabricat din orice! Mesele de cafea neobișnuite sunt reprezentate în cele mai neobișnuite soluții și sunt adesea realizate din materiale neobișnuite. Familiar din copilăria noastră – Sticlă, metal și lemn odihnă. Piele, cristal, plută, marmură, fibră de sticlă și.. hârtie. Așa este hârtie, și nu orice fel de hârtie, ci hârtie reciclată.

Mesele de cafea din materiale neobișnuite sunt disponibile pentru persoanele cărora le place rugozitatea, rugozitatea și texturile plăcute.

Și mai populară O combinație avangardistă de materiale nepotrivite. De exemplu, decoratoarea Liana Yaroslavskaya a combinat plasticul și sticla de Murano. Rezultatul este o operă de artă impresionantă un candelabru în spatele unui geam acrilic!

O astfel de masă arată la fel de bine într-un loft minimalist sau într-un castel din secolul al XVII-lea.

Plexiglas și parchet antic, sticlă Murano și iluminat cu LED-uri.

Transformare neobișnuită

Caracteristici ascunse. Nu există o mare diferență de aspect între o masă de cafea cu transformator și o masă de cafea obișnuită. Dar asta în cazul în care nu cunoști toate detaliile.

Masa, convențională la prima vedere, poate fi transformată în masă pentru șase persoane, dacă este necesar. O altă masă de cafea transformator poate avea un blat rotativ sau poate ascunde rafturi ascunse, sertare și chiar un întreg bar.

Masa de cafea Transformer este mai practică decât o masă obișnuită. Găsiți sistemul de care aveți nevoie în selecția noastră editorială.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: