Set de sufragerie: ce este în cutie?

Nu numai mesele și scaunele, ci și elementele de depozitare, o oglindă și o masă de servire pot fi integrate în setul de sufragerie. La ce trebuie să fiți atenți atunci când alegeți toate aceste elemente?

Într-o cameră spațioasă puteți plasa toate elementele posibile ale setului de luat masa: un transformator de masă, scaune tapițate, un dulap și o bancă transversală. Nișe decorative cu rafturi în interior completează mobilierul.

Orice sfat pentru persoanele care caută mobilier pentru sufragerie? Rezervați o masă pliantă și schimbați-i dimensiunea în funcție de numărul de invitați! După părerea mea, este foarte inconfortabil pentru patru persoane care stau în jurul unei mese mari pentru doisprezece persoane. Nu uitați de scaunele confortabile. Nu vreți ca oaspeții dvs. să fugă înainte de a servi desertul doar pentru că îi doare spatele?

Sfaturi pentru cei care aleg mobilierul pentru sufragerie? Rezervați-vă o masă pliantă și redimensionați-o în funcție de numărul de invitați! După părerea mea, este foarte inconfortabil pentru patru persoane care stau în jurul unei mese mari pentru doisprezece persoane. Nu uitați de scaunele confortabile. Nu vreți ca oaspeții dvs. să fugă înainte ca desertul să fie gata doar pentru că îi doare spatele?

Ascundeți

Asamblarea unui set de mobilier

Set = colecție. Trebuie spus mai întâi că setul standard de sufragerie- este un simulacru. Nu există un astfel de set! Astăzi, mobilierul nu se vinde ca set, ci ca elemente individuale Vânzătorul vă oferă doar articole potrivite, de obicei de la același producător ( deși acest lucru nu este necesar ).

Citește mai mult  Designul dulapului din sufragerie

Poate exista o varietate de set-up-uri, deoarece mobilierul de sufragerie De la ( scaune cu sau fără cotiere ) mese de diferite dimensiuni și toate tipurile de mobilier de cabinet: sertare, dulapuri, dulapuri etc.; și așa mai departe. Alegeți ceea ce aveți nevoie- În funcție de mărimea camerei și de bugetul lor.

Tabelul

Versiunea inteligentă. Masa din sufragerie, spre deosebire de masa obișnuită din sufragerie, este percepută ca o masă "ceremonială", status. Iar aspectul este cel care contează. Planificați-vă strategia de achiziție în avans și stabiliți prioritățile în ceea ce privește forma și numărul de locuri. Trebuie să fie un transformator de masă?? În caz afirmativ, ce mecanism este preferabil??

Este foarte important ca masa să fie dotată cu numărul potrivit de locuri ( mai ales când vine vorba de transformatorul ). Scaunele "de rezervă" pot fi depozitate în cămară.

Sala de mese + living. În multe case, sufrageria și camera de zi sunt conectate. Și este destul de logic: aici, din când în când, prietenii și rudele vin în vizită, iar când sunt departe, proprietarii se pot odihni în liniște. Acesta este motivul pentru care este logic să completați setul de masă cu mobilier tapițat și o masă de cafea. Cu toate acestea, nu numai proprietarii, ci și oaspeții vor dori să stea într-un colț confortabil.

În imagine: Sala de mese Tecni nova Dining-room.

Scaune

Principalul lucru este cantitate. Numărul de scaune și, prin urmare, numărul maxim de invitați depinde de dimensiunea fizică a mesei. Deci, dacă va fi alunecare, aveți grijă de locuri suplimentare în avans din aceeași colecție. ( Nu poți pune doar scaune pliante în sufragerie! ) Alegerea scaunelor- este o întreagă știință .

Citește mai mult  Danis Mednieks despre mobilierul pentru relaxare și reîncărcare

Credenza

Pentru servire. Cuvântul "credenza" desemnează în italiană un tip de mobilier de sufragerie, asemănător cu o comodă. Un blat de masă Credenza este folosit ca o suprafață de sprijin pe care se așează mâncarea înainte de a servi masa festivă. Adâncimea sertarelor este suficientă doar pentru argintărie. Acestea sunt fie căptușite cu țesătură, fie au suporturi cu găuri pentru cuțite, furculițe și linguri. Rafturi ample la baza credenza pentru obiecte înalte ( carafa, găleata de șampanie, etc. ) precum și fețe de masă și șervețele. Tot aici poate fi depozitată și vesela Ușile protejează în siguranță porțelanul de praf.

Unde se pun mesele pregătite și gustările aduse din bucătărie? Răspunsul este simplu – pe o bancă transversală. Blatul său de masă este perfect pentru acest lucru.

Vitrină și bufet

Pentru depozitarea ustensilelor. Un "dulap" este o unitate "încastrată", și o vitrină Dulap complet vitrat. Ambele articole sunt concepute pentru a depozita farfurii de cină, cristal și articole pentru ceai. Acestea au uși care se închid bine pentru a proteja vasele de praf, altfel ar trebui spălate înainte de a fi servite. În vitrină este prezentată, de obicei, "marea doamnă" Seturi pe care nu ți-ar fi rușine să le arăți oaspeților tăi .

Unele modele de bufet au rafturi deschise în partea de sus. Vitrinele noastre sunt întotdeauna vitrate și, de foarte multe ori, au iluminat interior.

Oglindă

Numai clasice. Seturile de luat masa în stil modern nu cunosc așa ceva. Colecția pentru sufragerie este o altă problemă Colecție clasică: Niciun set de mobilier pentru sufragerie nu este lipsit de o oglindă imensă dreptunghiulară ( uneori rotundă ). De regulă, un model cu ramă solidă este așezat orizontal, deasupra băncii transversale. Ideea unei oglinzi pentru a multiplica strălucirea cristalului și pâlpâirea lumânărilor.

Citește mai mult  Danis Mednieks despre mobilierul pentru relaxare și reîncărcare

Oglinda uriașă de perete deasupra plăcii transversale este un atribut esențial al setului clasic de sufragerie. Acesta nu numai că decorează, dar și îmbunătățește vizual spațiul.

O masă de servire

O versiune mobilă. Acest element aparent esențial al setului este foarte rar oferit ca parte a colecțiilor de mobilier clasic pentru sufragerie. Acest lucru poate fi probabil explicat prin faptul că, în vremurile vechi, servitorii se ocupau cu succes de schimbarea meselor.

O masă de servire pe roți este utilă nu numai în sala de mese, ci și în orice altă cameră. Îl puteți folosi pentru a duce sandvișuri și băuturi pe canapeaua din sufragerie sau pe fotoliul din camera copiilor…

Iar în programele de mobilier contemporan pentru sufragerie, mesele de servit pot fi găsite. Acestea sunt de obicei modele pliabile sau cu tavă. Acestea din urmă au roți: atunci când se ia masa în oraș, blatul lor de masă este folosit pentru a servi băuturi, seturi suplimentare de ustensile curate tot ce trebuie să aveți la îndemână.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: