Danis Mednieks despre mobilierul pentru relaxare și reîncărcare

Ce fel de mobilier este necesar pentru o odihnă confortabilă și o recuperare bună? De ce o canapea are nevoie de cabluri și putem face fără ele?? Ce mobilier este ales în străinătate și care în România?? Spune Danis Mednieks ( Dainis Mednieks ) retail manager Natuzzi Group în România, CSI, Țările Baltice și Europa de Sud-Est.

Despre mobilier pentru oraș și pentru mediul rural. La Natuzzi nu împărțim mobilierul în urban sau rural, noi îl privim astfel. Cel mai important lucru pentru noi este de a înțelege nevoile și cerințele clienților noștri. În această varietate de mobilier, tapițerie, funcții, etc. ., pe care le oferim clienților noștri, este întotdeauna posibil să satisfacem toate gusturile și nevoile. Doriți să mobilați o vilă de lux sau un apartament mare Oferim diferite tipuri de canapele din piele de lux cu mecanism de relaxare, paturi elegante și mobilier de dormitor aferent, grupuri de sufragerie și ( de la covoare și lămpi la vaze ) mobilier elegant și confortabil și o gamă de accesorii;. Fie că aveți un apartament mic sau o casă de vacanță avem canapele extensibile cu o varietate de saltele confortabile, fotolii confortabile, mese mici și multe altele.

Personalizat. Chiar și cu un spațiu de locuit mic, nu ne limităm clienții noștri! Toate canapelele noastre sunt disponibile în diferite mărimi, cu diferite seturi de funcții și în diferite țesături de tapițerie: de la piele naturală scumpă la țesături tactile și atrăgătoare. Acestea se adresează unor bugete diferite: de la canapele de design modern cu tehnologie de ultimă oră produse direct în Italia ( colecția Natuzzi Italia ) la canapele de design tradițional la un preț rezonabil, produse în fabricile Grupului Natuzzi din afara Italiei ( colecția Natuzzi Editions ). Obiectivul nostru principal este de a face toate canapelele noastre disponibile în diferite versiuni Clienții noștri doresc să își satisfacă toate nevoile și vor să se înconjoare de lucruri confortabile, creând armonie în spațiul lor de locuit.

Importanța mobilierului tapițat. Rolul mobilierului tapițat se schimbă de-a lungul timpului. Astăzi, acesta devine un element central al spațiului de locuit. În aceste vremuri stresante, oamenii au nevoie să se relaxeze la sfârșitul zilei și să fie plini de energie pentru ziua următoare. Natuzzi- mobilă Este o ofertă pentru o odihnă confortabilă și o recuperare de calitate.

Citește mai mult  Set de sufragerie: ce este în cutie?

Despre tehnologia modernă. Tehnologia evoluează pentru a crea mecanisme de relaxare care nu interferează cu viziunea originală a designerului. De exemplu, canapelele reclinabile obișnuiau să aibă doar o bază joasă, deoarece era necesar să se ascundă firele care declanșează mecanismele de relaxare. Astfel de canapele sunt de obicei așezate chiar lângă perete. Astăzi se fabrică canapele cu fotolii pe picioare înalte, care pot sta în centrul unei încăperi și îndeplinesc toate funcțiile dorite, fără a fi nevoie să fie cablate în toată camera. Scaunele de relaxare în sine sunt acum extrem de versatile! este posibilă redarea de muzică prin Bluetooth, ca pe canapeaua Surround și pe fotoliul Sound. Scaunul de înclinare poate fi controlat separat: de exemplu, chiar și atunci când scaunul este deschis, puteți regla separat unghiul tetierei. Asta înseamnă că vă puteți relaxa și vă puteți bucura de un film în timp ce vizionați un film pe canapelele noastre Diesis, Fedro, de exemplu.

Cu privire la inovare. Modelele Natuzzi includ multe caracteristici avansate. Canapeaua noastră Fidelio, de exemplu, are reclinabile care funcționează cu baterii reîncărcabile. Adică, fără a compromite funcționalitatea modelului și designul interiorului dvs., puteți plasa canapeaua în centrul camerei și vă puteți bucura de mecanismele de relaxare. Fără cabluri! Pur și simplu reîncărcați mecanismul peste noapte, scoateți cablul dimineața și gata!! În funcție de modul în care folosiți mecanismele canapelei, aceasta poate rezista între una și patru zile fără a fi reîncărcată. Nu a mai fost niciodată pe piață. Scaunul Natuzzi Re-vive este cu siguranță impresionant din punct de vedere al inovației Primul fotoliu de relaxare eficientă din lume, proiectat și produs de Natuzzi împreună cu renumitul studio neozeelandez Formway Design. Fotoliul este un fotoliu înclinabil intuitiv: vă urmărește corpul în fiecare mișcare, fără pârghii sau comenzi. Confort de neegalat, cel mai înalt grad de inovație.

Citește mai mult  Designul dulapului din sufragerie

Despre mobilier pentru relaxare. Fotoliul Natuzzi Re-vive este, fără îndoială, cea mai "relaxantă" model din gama Natuzzi. Conceput ținând cont de anatomia umană. Un scaun care "te îmbrățișează și cade în nirvana". Trebuie doar să o încercați pentru a afla! Și mai este și King-size Este un scaun pentru bărbați și există unul de mărimea unei regine pentru femei. Disponibilitatea diferitelor modele, tapițerii și baze de scaun variază, dar un lucru este comun garanția unei relaxări și reîncărcări maxime.

Despre cererea din România și din străinătate. În SUA, consumatorii se orientează către așa-numitele "soft, «pufos" confort. Aceștia preferă o canapea supradimensionată, în stil tradițional, cu mecanisme de înclinare. Aceștia preferă canapelele din colecția Natuzzi Editions, care a fost concepută inițial pentru piața americană. Consumatorii din Europa preferă un design minimalist și o tehnologie sofisticată de confort. Colecția Natuzzi Italia oferă exact acest lucru. Rușii nu se limitează la nici un fel de. Desigur, chiar și astăzi ei preferă să cumpere canapele extensibile, dar treptat această tradiție a epocii sovietice și a apartamentelor mici devine un lucru din trecut. Astăzi, rușii preferă să cumpere mobilier care să le permită să se odihnească și să se relaxeze. Acesta este motivul pentru care toate cele trei colecții ale mărcii noastre sunt la fel de populare pe piața Românesc: Natuzzi Italia, Natuzzi Editions și Natuzzi Re-vive.

Cele mai interesante și emblematice cinci produse noi de la Natuzzi, potrivit lui Danis Mednieks:

Canapea Long Beach

Design: Claudio Bellini ( Claudio Bellini ).

ADN-ul mărcii: sinteza designului și a funcționalității. Liniile curate și proporțiile puternice fac ca această canapea să aibă un aspect modern, atât în tapițerie din piele, cât și în țesătură. Structura modulară este completată de cotiere subțiri și rotunjite și de un rând dublu de perne pe spătar. Cel mai înalt grad de confort este asigurat de spuma cu memorie, spumă de înaltă densitate și pene de gâscă. La iSaloni 2015 a fost prezentată o variantă de colțar secțional cu măsuță de cafea și bibliotecă integrate.

Canapea Dorian

Design: Roberto Tapinassi și Maurizio Manzoni ( Roberto Tapinassi& Maurizio Manzoni ), Studio Memo.

Canapea modulară cu contururi dreptunghiulare. Estetica artizanală a lui Dorian este evidentă în special în cusăturile în relief de pe cotiere și în cusăturile de pe pernele spătarului. Structura modulară a canapelei face posibilă aranjarea organică a acesteia în orice cameră de zi Prin combinarea componentelor, puteți crea o gamă largă de soluții confortabile și elegante.

Canapea Don Giovanni

Design: Claudio Bellini ( Claudio Bellini ).

Don Giovanni este inspirat de luxul modelelor din trecut, dar liniile sale clasice au fost actualizate și reinterpretate pentru zilele noastre. Tapițeria din țesătură joacă un rol important în noua interpretare. Neobișnuită prin mărimea și proporțiile sale, această canapea joasă și adâncă este potrivită atât pentru interioare clasice, cât și ultramoderne. Cu alte cuvinte, va arăta grozav cu orice stil de mobilier și accesorii.

Canapeaua Poliziano

Design: Roberto Tapinassi și Maurizio Manzoni ( Roberto Tapinassi& Maurizio Manzoni ), Studio Memo.

Poliziano- canapea este o interpretare modernă a unui design clasic. Combinați scaunele mari și adânci cu rame din lemn și metal Tendința actuală, în care fuziunea stilurilor este o condiție sine qua non .

Canapeaua Iago

Design: Natuzzi Centre of Style.

Canapeaua are forme liniare dreptunghiulare combinate cu o căptușeală moale, cusături realizate manual, o structură solidă și o acoperire impecabilă. În versiunea din piele, au fost adăugate detalii neobișnuite sub forma unor pliuri naturale. Confortul este obținut datorită umpluturii Memory Foam, capabilă să se adapteze și să păstreze forma anatomică a corpului. O opțiune intenționat joasă pentru camerele de zi oferă nu numai confort, ci și un aspect estetic. Sistemul de mișcare vă permite să reglați poziția tetierei și a suportului pentru picioare în funcție de preferințele dumneavoastră individuale.

Citește mai mult  Masă de luat masa pentru 1 persoană. și 100k. freacă. - care este diferența
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: