Colecția de saltele rusești de la Ascona

Ascona a lansat o nouă colecție numită Saltele rusești.

«Saltele rusești – Un produs modern și de înaltă tehnologie, dezvoltat și produs integral în România. Toate saltelele din noua colecție sunt fabricate exclusiv din materiale autohtone, sunt ecologice și hipoalergenice. Saltelele sunt alcătuite din Orto Foam® – spumă ortopedică foarte elastică, care se adaptează la anatomia corpului. Acestea sunt tapițate într-o țesătură specială care conține fibre de lyocell asigură durabilitatea materialului, permițând ca acesta să arate ca nou chiar și după mai mulți ani de utilizare. Saltelele sunt capabile să reziste la sarcini de peste 140 kg.

Blocurile de saltele cu arcuri au un efect anatomic și ajută la menținerea coloanei vertebrale într-o poziție naturală în timpul somnului. Saltelele au capacitatea de a se adapta la fiecare zonă a corpului. În plus față de caracteristicile funcționale, saltelele rusești se remarcă și prin designul lor. Pentru a crea modelul colecției, tânărul designer rus Anastasia Savelieva a fost inspirat de tradițiile vechi de secole și de cultura bogată a poporului rus.

Citește mai mult  Dieter Rams: Reîncărcarea
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: