Cumpărarea unui dulap: cum să economisiți bani?

Cum să reduci costul unei garderobe dacă bugetul tău este limitat dintr-un motiv sau altul? Să analizeze construcția și proiectarea "unității de depozitare" din perspectiva reducerii costurilor. Ce să neglijezi, ce să nu faci?

Elemente de garderobă

Lăsați doar ceea ce aveți nevoie. Fiecare sistem de depozitare a hainelor este format din trei elemente cu prețuri egale: corpul, umplutura și ușile ( fațada ). Se poate renunța la unele detalii, dar cu o mică pierdere de confort. De exemplu, costurile de garderobă Ar fi redus dacă s-ar renunța la peretele din spate. Iar pereții despărțitori glisanți costisitori pot fi ușor înlocuiți cu plăci de gips-carton fixe. Nici măcar nu ai nevoie de o ușă.. Permite obținerea unei deschideri neobstrucționate.

Realizat la comandă. Pentru cei care sunt dispuși să plătească pentru frumusețea unui material neobișnuit, producătorii oferă o gamă de finisaje speciale. Acestea sunt separatoare de camere care sunt fie tapițate cu țesătură sau piele în nuanța dorită de dumneavoastră, fie acoperite cu tapet făcut la comandă. Sticla poate fi venețiană învechită sau pictată manual, mai degrabă decât simplă.

În fotografie: 701 / 702 / 703 de Florence Collections.

Materiale pentru dulapuri

Finisaje mai ieftine. Lăsați în mod conștient decorul premium. Rafturile de dulapuri în stil loft Uneori cu furnir natural, dar "aluminiu gol" mult mai ieftin. Ușile din lemn sunt mai scumpe decât cele din metal + sticlă. Chiar contează ce fel de metal și sticlă. De exemplu, oțelul este mai ieftin decât aliajul de aluminiu, iar sticla lăcuită albă lăcuită sau satinată extra-clară la modă este mai economică decât cea lăcuită albă. Partea frontală trebuie să arate prezentabil, dar rafturile interioare și corpul pot fi comandate într-un material mai simplu.

Citește mai mult  Jocul arhitectului

Nuanțele de culoare

B/N. Producătorii high-end oferă până la 2.000 de nuanțe diferite în care poate fi vopsită partea frontală și corpul vestiarului. Dacă nu vă interesează culoarea specifică, alegeți doar "lac alb" sau "negru lucios" sunt disponibile la majoritatea fabricilor. Puteți economisi pe un lac lucios foarte puternic și de culoare intensă și pe un finisaj "rezistent la amprente".

Puteți obține dulapuri lăcuite albe de la aproape orice producător.

Poate fi lăsat un dulap fără uși? Vestiarul din dormitor nu este un dulap, iar rândurile perfecte de cămăși și rochii monocolore se văd doar în reclame. În viața reală, dulapurile fără uși nu sunt întotdeauna o întruchipare a ordinii perfecte. De asemenea, fronturile vă protejează hainele de praf și, prin decorarea extravagantă, pot transforma o zonă de depozitare secundară într-un motiv de mândrie.

Este posibil să păstrați un vestiar fără uși?? Vestiarul din dormitor nu este un loc în care îți duci musafirii și este prezentat în broșuri doar în rânduri perfecte de rochii și cămăși de aceeași culoare. În viața reală, dulapurile lipsite de uși nu sunt întotdeauna ordinea ideală. În plus, fronturile păstrează lucrurile fără praf și, cu designul lor neconvențional, fac din zona de depozitare secundară un adevărat motiv de mândrie pentru proprietar.

Ascundeți

Producătorii

Ieftin de la cei mai buni. Mărcile de mobilă funcționează într-o anumită gamă de prețuri. Care este mai bun: cel mai scump model vs fabrică sau de bază- dintr-o gamă de marcă de top? În opinia noastră, cea de-a doua variantă este preferabilă. Un dulap relativ ieftin de la un producător de renume ar putea fi puțin mai puțin frumos decât un model scump. Dar gradul de utilizare va rămâne ridicat.

Citește mai mult  Anil Kecelioglu despre depășirea crizei și estetica contemporană

Detaliile

Nu există așa ceva ca schimbarea. Toate accesoriile, inclusiv barele și cârligele pentru vestiare, sunt vândute separat, dar puteți cumpăra umplutură ieftină și "pentru șic" Este un chilipir pentru a o completa cu accesorii practice de la un brand de top.

Faptul că showroom-urile, care vând mobilă de înaltă calitate, nu au de obicei un program de stocuri, iar fiecare articol este adus literalmente la comandă. În acest caz, prețul pe raft sau pe bară ( inclusiv livrarea ) ar fi nejustificat de mare.

Rafturile, tijele și sertarele sunt caracteristici standard ale unui dulap sau ale unui dulap.

Sugestii practice

  • Preferați o tijă în locul unui raft dacă hainele pot fi agățate. O opțiune mai ieftină și mai convenabilă.
  • Comandați rafturi de coșuri pentru tricotaje: acestea sunt mai ieftine decât rafturile, dar mai scumpe decât sertarele.
  • Un sertar obișnuit este mai ieftin decât o versiune la fel de mare, dar cu fața de sticlă. Sau sertar luminat ( activat prin deschidere ).

Sertare puțin adânci pentru cămăși, suporturi pentru curele și cravate&nbsp-toate acestea sunt caracteristici speciale care se adaugă la prețul unui dulap.

  • Orice piesă specială costă mai mult decât o unitate de uz general. De exemplu, în loc de trei sertare pentru cămăși, este mai ieftin să comandați un sertar standard. Singurul lucru la care trebuie să fii atent Depozitarea nu este foarte delicată: cămășile, stivuite, se pot încreți puțin.
  • Rafturile de agățat pentru pantaloni, cravate și curele sunt extensibile individual. Dar un singur raft pentru 10 sau 15 cravate ar costa mai puțin.
Citește mai mult  Fotolii pentru diferite medii
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: