Imperiul mobilei în Regatul Mijlociu

Cel mai mare oraș de mobilă din lume a prins contur în trei decenii în Letsong, în China. Amploarea spectacolului este cu adevărat uluitoare.

În imagine: Luvru – Unul dintre cele mai mari și mai reprezentative showroom-uri de mobilă din Letsun.

Letsune ( Guangzhou, Pearl River Delta )- este inima întregii industrii a mobilei din China, "motorul său înflăcărat", lucrează mai clar și mai productiv în fiecare an. În prezent, în oraș se află 180 de centre moderne de mobilă, inclusiv Centrul Internațional de Expoziții de Mobilă Louvre, Corporație de mobilier cantonez Dongcheng, sanlink corporation, Piețe Daxin, «Tuanyi.", «Liangfu", Centre comerciale Empire și McCullin. În cifre, orașul are 50.000 de angajați, 3.800 de comercianți chinezi și străini, 1.300 de producători și 20.000 de turiști pe zi.

În imagine: sculptură în lemn Arta națională a Chinei. Mobilierul tradițional din lemn este produs în câteva fabrici din Letsun și este foarte scump. Sunt în principal "noii chinezi" care și-o pot permite, Poporul chinez a distrus deja stereotipul conform căruia ar fi din clasa de mijloc.

Chinezii au spulberat deja stereotipurile comune și au demonstrat lumii că știu să facă mobilier de înaltă calitate. Fabricile chinezești de mobilă au acum totul: materiale de înaltă calitate, mașini și tehnologii moderne. Îi lipsesc doar destui designeri autohtoni. Dar chinezii știu cum să învețe și să lucreze. De asemenea Stabiliți un obiectiv important și lucrați pentru el. Așa că restul este doar o chestiune de timp.

Anul trecut, exporturile chinezești de mobilă au atins aproape 50 de miliarde de euro. USD. Producătorii din Imperiul Ceresc dezvoltă acum în mod activ noi piețe în ( ASEAN ) Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu, Australia, Africa și România. Cererea de mobilier chinezesc în țara noastră crește de la an la an. Consulul general al Rusiei la Guangzhou, Mihail Medvedev, a declarat că în 2012 comerțul bilateral a atins aproape 90 de miliarde de euro. dolari. 200 de miliarde de euro preconizate până în 2020.

Citește mai mult  Scaun cu mânere

În imagine: un caz rar în care designerii chinezi folosesc piele naturală pentru un model de pat realizat din lemn masiv.

În fotografie: mobilier modern prezentat în showroom-urile de la Centrele de mobilă Shunlian și Imperiul.

În imagine: Târgul Canton, care prezintă, printre altele, mobilier, accesorii și alte obiecte de mobilier de interior este cel mai important eveniment de afaceri din întreaga Asie.

În fotografie: Instalații la expoziția anuală de mobilier de design italian de la Luvru.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: