Interior cu o pisică

Atunci când un animal de companie ajunge în casă, proprietarul dorește să îl doteze cu tot ceea ce are nevoie ( căsuțe, boluri, scărpinătoare etc. ) Dar, făcând asta, trebuie adesea să sacrifici propriul confort. Animalele de companie din casă pot strica un interior frumos – blană, tapet și canapele zgâriate, loji voluminoase care nu se potrivesc cu stilul general al camerei.

Dacă accentul este pus pe ființa umană, animalelor li se acordă un rol minor în interior; sunt impuse limitări și minimul necesar ( unii se limitează la câteva boluri și o litieră ).

STRIPE, PETTEL

Dacă un animal de companie este făcut o prioritate în casă, (colțurile covorâte ale casei, o mulțime de rafturi pentru pisici, podelele bucătăriei pline de boluri, etc.. ).

O provocare care trebuie abordată Pentru o coexistență armonioasă între oameni și animale. Asta înseamnă că obiectul de care pisica sau câinele are nevoie cu adevărat nu ar trebui să se ciocnească cu mediul casei prin designul său, ci mai bine ( și pentru asta depunem toate eforturile noastre ) să-l completăm și să-l îmbunătățim. Acestea trebuie să fie potrivite pentru animale, să își îndeplinească funcțiile, să fie ușor de îngrijit și să fie o bucurie pentru ochi.

CASA EFECTULUI, PETTEL

PETTEL a acceptat provocarea.

Povestea mărcii a început ca multe alte povești similare de la apariția pisicii. Un designer industrial, absolvent al Universității Tehnice de Stat Bauman din București, Olga Shvetsova a primit o pisicuță neagră, de culoare negru-închis. Interesele sale profesionale se regăsesc în domeniul designului de mobilier, al designului interior și al designului de gadgeturi și dispozitive tehnice. Sosirea unei pisicuțe în casă i-a permis tânărului designer să își îndrepte atenția către problema coexistenței dintre oameni și animale.

Citește mai mult  Primăvară și toamnă în Imperiul Celest la CIFF 2015

Toate articolele sunt lipite și asamblate manual.

Un material preferat frasin de mlaștină. Este tare și uscat, cu un model frumos grosier și contrastant.

Finisare – uleiuri și ceruri naturale care se freacă de lemn, devenind una cu el. Îl protejează chiar și atunci când este umed și îi conferă o nuanță de culoare, în timp ce lemnul își păstrează complet textura naturală.

Olga Shvetsova, PETTEL

Cutii cu clawfoot

Să privim scărpinatul din perspectiva unei pisici. Pisicilor le place cartonul și covorul.

Acum, luați în considerare zgârie-norii din perspectiva unei persoane interesate de interioare elegante. Abordarea tradițională pentru crearea unui &#40 stâlp de zgârieturi cu covor sau a unui stâlp de zgârieturi cu frânghie ( binecunoscutul stâlp de zgârieturi, în multe variante, nu sunt compatibile cu niciun design interior și irită simțul frumuseții oricărei persoane conștiente de design.

SHEEPY clawfoot caracteristici distinctive: O acoperire de covor cu o grămadă moderat de groasă și o țesătură rară de fire de urzeală pentru o excelentă reținere a ghearelor. Grămada ascunde perfect daunele pisicii, iar zgârie-norii au o perioadă lungă, foarte lungă de timp noul său aspect. elementele de fixare a covorului sunt ascunse de panourile laterale decorative din piatră masivă de santal. Picioare realizate din placaj de mesteacăn, cu dungi frumoase de culoare deschisă și închisă, caracteristice acestui material.

Covorul / covorul sau frânghia singură nu este un verdict de design pentru un clawfoot ( deși, culoarea și textura lor- acest lucru este foarte important ). Este vorba despre compoziția și conexiunea designului cu mediul înconjurător, adică cu mobilierul și mobilierul. Și este la fel de important ca designul postului de zgârieturi să nu reproducă în mod direct aceeași mobilă sau decor.. Ne opunem cu fermitate la scărpinătoare sub formă de copaci, palmieri, noptiere etc. Analogia directă este adesea neverosimilă și usturătoare pentru ochi.

Citește mai mult  Secretul de sub capotă

Boluri

Bolurile sunt probabil cele mai populare articole pentru fiecare proprietar de pisici și câini. În boluri, ca nicăieri altundeva, este importantă importanța funcționalitate – Acestea trebuie să fie ușor de mâncat pentru animalul dvs. de companie, să fie rezistente, să nu fie alunecoase și să necesite o curățare regulată.

Boluri TORRE, PETTEL

Design la fel de important.. La urma urmei, zona de hrănire este adesea cea pe care am prefera să o ascundem de oaspeții noștri. Atenție, nu veți vedea boluri în bucătărie sau cutii de gunoi pentru pisici în revistele de interior, unde vedeți adesea interioare elegante cu locuitori cu coadă.

Castron DOUBLEF Bowl, PETTEL

Pettel are în vedere toate aceste lucruri. De exemplu, DoubleF este un castron în stil scandinav cu laturi ( mâncarea uscată nu cade pe podea ) și un panou acrilic detașabil care este ușor de îndepărtat și de spălat. Lemnul este acoperit cu un ulei special hidrofugat. Vine cu tampoane antiderapante pentru picioare.

Deși marca PETTEL s-a concentrat inițial pe produse de design pentru pisici, acum produce și produse pentru câini de talie mică și medie. În plus față de boluri, căsuțe și paturi, Pettel oferă dulapuri și cuiburi pentru haine și coliere pentru căței.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: