Noutate Instant Offecct

Offecct a dezvăluit un nou scaun pe care designerul Hodi Feitz s-a inspirat din birourile de școală veche. Noua piesă va fi prezentată pentru prima dată la târgul de mobilă de la Stockholm, în februarie.

Designerul Khodi Feiz ( Khodi Feiz ) a proiectat un nou scaun, Moment, cu suport pentru laptop pentru Offecct. Designerului i-a venit ideea în școli și universități, unde birourile sunt scaune cu tablete pliabile montate pe cotiere. «aripă" Fotoliul Moment este, de asemenea, înclinabil, astfel încât să puteți lucra la laptop, să vă ușurați sau pur și simplu să puneți o farfurie și o ceașcă de cafea pentru a lua o gustare.

Potrivit creatorului, numele Moment (™ și scaunele înclinate Moment (™ se înclină și ele. – «moment" ) îi invită pe oameni să se așeze pentru un moment pentru a se odihni, a lucra sau a face altceva. Același scop îl are și carcasa ergonomică asimetrică.
Scaunul este disponibil în mai multe finisaje și este disponibil pe patru picioare sau pe o bază pivotantă.

Luați în considerare alte articole din Offecct.

Citește mai mult  Colecția de saltele rusești de la Ascona
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: