Testul: ai nevoie de o măsuță de toaletă??

Desigur, puteți trăi fără o masă de toaletă, dar nu este întotdeauna convenabil. Dacă nu aveți unul, ar fi bine să vă gândiți să vă cumpărați unul. Între timp, iată întrebările testului nostru.

Iată câteva declarații în fața dumneavoastră. Alegeți-o pe cea care vă descrie cel mai bine situația actuală.

Trebuie să cumpărați o masă de toaletă?? Credem că nu există o piesă de mobilier indispensabilă – totul depinde de stilul de viață al proprietarilor. Dacă

Trebuie să cumpărați o masă de toaletă? Noi credem că nu există piese de mobilier esențiale – totul depinde de stilul de viață al proprietarilor. Dacă trebuie să te ascunzi

1.Nu găsești lucrul pe care îl cauți

Aveți propriul raft de machiaj lângă oglindă. Dar niciodată nu poți găsi RAPID produsul potrivit pe ea- Prea puțin spațiu. Și când te întinzi după ruj, mai răstorni încă trei sau patru cutii pe drum, dar tratezi totul cu umor. Faptul că te apleci și te ghemuiești pentru a-ți aduna machiajul de pe jos în fiecare zi nu a făcut rău nimănui, decât machiajului însuși. Pulberea s-ar putea destrăma și sticlele.. Rupeți când cădeți.

2.Nu este suficient spațiu pentru machiaj

Aveți trei cutii de cremă, o sticlă de parfum și un set minim de machiaj. Dar vreți mai mult: cumpărați o mască nutritivă, o spumă și o perie rotundă pentru a vă aranja părul. Dar nu aveți spațiu pentru un raft de baie și nu vreți să îl ascundeți într-un dulap…

Citește mai mult  Un pat împotriva insomniei

Masă de îmbrăcat pentru fete. Nu numai femeile au nevoie de o piesă specială de mobilier pentru doamne! Micilor prințese, încă de la o vârstă fragedă, le place să se afișeze în fața oglinzii. Dacă nu vrei să fii nevoit să vânezi prin casă în căutarea propriului ruj și parfum, cumpără-i fiicei tale o măsuță de toaletă personală ( deși bebelușul ) personală. Trusele de machiaj sunt disponibile pentru fetele de la 6 ani în sus. O măsuță de toaletă pentru copii este pentru aproximativ aceeași vârstă.

În imagine: măsuță de toaletă Princess Rose PR-06-2 de Woodright.

3.Nu ai pe ce să te sprijini cu cotul

Trebuie să te dai cu rimel atunci când îți pictezi ochii. Totul pentru că nu există nimic pe care să te sprijini și nici linii clare pe care să le trasezi din cotul tău eyelinerul și un creion decorativ sunt doar un vis.

4.îi deranjezi pe colegii de casă în baie

Petreceți cel puțin 15 minute pe zi pentru a vă machia în fața oglinzii din baie. Dimineața, trebuie să "ripostezi" de la alți membri ai familiei care vor să se spele pe dinți. Nu poți câștiga întotdeauna bătălia pentru această cameră Uneori te afli la coada de la oglindă ( cu riscul de a întârzia la serviciu ).

5.Nu ești mulțumită de machiajul tău

Ieși din casă în fiecare dimineață ușor supărat. Din cauza "chirurgiei" Ai exagerat din nou cu lumina puternică din baie. De câte ori ți-ai promis că-ți vei aduce pudriera și vei sta lângă fereastră?!

Citește mai mult  Fronturi de dulap: Design și materiale

6.Obosit să alergi din cameră în cameră

Te aranjezi în fața primei oglinzi disponibile în baie, pe hol, în fața dulapului din dormitor. Ești mereu încurcat într-un cablu de uscător de păr răsucit și nu găsești o priză liberă pentru el.. Trebuie să oprești mereu veiozele, casetofonul sau încărcătorul de telefon. Și aveți nevoie de produse cosmetice în diferite colțuri ale apartamentului.

!Concluzie

Dacă sunteți de acord cu două sau mai multe dintre aceste afirmații, este timpul pentru o măsuță de toaletă, un dulap de toaletă sau un birou.

Unele modele de măsuțe de toaletă sunt disponibile cu un scaun compact inclus.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: