Umplerea garderobei: simplă și ieftină

Ce fel de garderobă îți dorești, simplă și ieftină sau complexă și scumpă? Nu există o a treia opțiune. O privire mai atentă la opțiunea bugetară. Alegeți rafturi, sertare și bare.

Alegerea umpluturii dulapului

Umplutură de dulap sau de dulap? Dacă doriți să vă personalizați garderoba, veți avea la dispoziție o gamă largă de opțiuni. Tu însuți ( împreună cu un consultant din showroom ) te poți gândi cum să organizezi dulapul în interior astfel încât să răspundă tuturor nevoilor tale. Dacă alegeți modelele din comerț, va trebui să vă mulțumiți cu o gamă limitată de opțiuni. S-ar putea să nu fiți mulțumit de niciuna dintre ele.

În imagine: Triplo – T29 de la fabrica BoConcept.

Simplu sau complicat? Costul unei garderobe Prefabricate sau făcute pe măsură depinde de complexitatea interiorului. De exemplu, o unitate dotată cu iluminare și o bară de ridicare va fi mult mai scumpă decât o unitate cu rafturi normale sau cu o simplă bară de ridicare în interior.

Cât de mult mai scump? Acest lucru, la rândul său, depinde de cât de mult costă dulapul în sine. Dacă este un model scump ( să zicem, din lemn masiv ) costul chiar și al celei mai sofisticate umpluturi va "dispărea" literalmente în prețul dulapului propriu-zis. Plus sau minus 500 de dolari. pentru o factură de 8.000-10.000 de dolari. Dolari. – Puțin, doar 5%. De ce să nu plătiți pentru acest confort suplimentar?? Dacă vă cumpărați un dulap de 1.000 de dolari., apoi adăugați la această sumă aceeași 500, adică încă 50% ( pentru iluminat, lifturi etc. )- nu este deloc rațională. Deși toate variantele sunt posibile.

Citește mai mult  Cercuri în expansiune... pe masă

Rafturile nu numai că țin lucrurile, ci și aerul: Trebuie să admiteți că nu este posibil să folosiți fiecare milimetru pătrat de spațiu din dulap în mod rațional ( nu ca un sertar, de exemplu;.

Trucurile meseriei &#nbsp;ce poți economisi pe? Puteți pune două rafturi&nbsp- unul deasupra celuilalt în interiorul aceleiași secțiuni de garderobă, economisind costul de a cumpăra rafturi. Ați putea renunța la rafturile pentru cămăși și să le înlocuiți cu un suport pentru haine ( agățându-le pe umerașul de haine se reduce încrețirea și se economisește un spațiu real ) sau scoateți rafturi pentru pantofi. Pentru a economisi spațiu ( și bani ) pantofii de sezon sunt mai bine depozitați în rafturi direct în cutii cu o fotografie a conținutului. Și nu depozitați tricotajele în sertare și coșuri scumpe, ci în rafturi deschise, care fac conținutul vizibil și ușor de accesat dedesubt.

Trucurile meseriei ( pe ce poți economisi? Puteți pune două rafturi &#nbsp- unul deasupra celuilalt în interiorul aceleiași secțiuni de garderobă, economisind astfel costul de cumpărare a rafturilor. Ați putea renunța la tăvile pentru cămăși și să le înlocuiți cu o bară simplă ()cu puțin pliu și cu șine de haine care economisesc spațiu și cu rafturi pentru încălțăminte extraibile. Pentru a economisi spațiu ( și finanțe ) pantofii de sezon sunt mai bine depozitați pe rafturi direct în cutii cu o fotografie a conținutului. Și tricotajele nu ar trebui să fie depozitate în sertare și coșuri scumpe, ci în rafturi deschise care vă permit să vedeți conținutul și să ajungeți cu ușurință la "straturile" inferioare.

Ascundeți

Rafturi

În mod universal. Rafturi Cea mai ieftină și mai simplă versiune a unei garnituri de garderobă. Tot felul de lucruri pot fi depozitate pe ele, dar în funcție de greutatea lor.

Citește mai mult  Moroso: familia Urquiola

Rafturile din metal și din lemn sunt bune pentru articole grele, iar cele ușoare – pentru articole ușoare Rafturi realizate din sticlă, plăci aglomerate, MDF și alte materiale.

Temporar sau permanent? Atunci când cumpărați un dulap, trebuie să știți că unele rafturi pot fi rearanjate din loc în loc, iar altele-.. nu ( apropo, numărul acestora din urmă este de obicei mai mic ).

Așa-numitele rafturi fixe sunt rafturi de susținere, ceea ce înseamnă că ele "țin" hainele, precum și piesele dulapului garderoba ( pentru a nu se destrăma ). Acestea pot fi instalate cu șuruburi Allen sau cu suporturi excentrice, care fixează raftul în mod rigid de cadrul dulapului.

Rafturile detașabile sunt adesea fixate pe unghiuri ( din plastic sau lemn ).

Cu cât este mai scump dulapul, cu atât mai multe opțiuni de repoziționare a rafturilor oferă producătorul. Exemplu foto: dulap realizat din module de boiserie – absolut toate rafturile și sertarele pot fi ajustate la înălțimea de care aveți nevoie.

Sertare cu extragere

Nu prea ieftin. Strict vorbind, un sertar clasic este o adevărată piesă de mobilier în sine Articolul este destul de complex și, prin urmare, scump. Sertarele dulapului sunt alcătuite dintr-un corp și un fund și un mecanism de extragere ale cărui părți sunt atașate la pereții sertarului și la dulap. Sertarele pot fi realizate fie din aceleași materiale ca și ( fronturile și ramele ) dulapului, fie din plastic sau sârmă metalică. În general, dacă sunteți în căutarea celor mai ieftine accesorii pentru dulapuri, probabil că nu veți avea nevoie de sertare.

Pentru ce?? Dacă v-ați decis să cumpărați un dulap cu unul sau mai multe sertare, gândiți-vă la ce veți păstra în el. Sertarele adânci sunt perfecte mai ales pentru hainele voluminoase (&#41 tricotate; lenjeria de corp, șosetele și eșarfele sunt bune puțin adâncă. Iată o regulă simplă: cu cât sertarul este mai mare, cu atât mai jos ar trebui să fie sertarul.

Citește mai mult  Stockholm invită la expoziție

Cu cât sertarul este mai simplu, cu atât este mai ieftin. De exemplu, un model cu sertare va fi mai scump decât un model fără "organizare internă a spațiului".

Barul

De-a lungul sau de-a lungul? Nu toate hainele sunt depozitate împăturite.. Jachetele, bluzele și rochiile pot fi atârnate pe umerașe. Acestea, la rândul lor, sunt plasate pe o tijă de dulap sau pe un așa-numit cuier de capăt.

bara este fixată pe pereții dulapului, dar uneori este nevoie de o suprafață deasupra ei pentru a o fixa.

  • În imagine: modelul 9094 de Bruno Piombini
  • În imagine: 493733493733 Gentlemans Wardrobe by Jonathan Charles Fine Furniture
  • În imagine: pliere Tecnopolis de la fabrica Presotto
  • În imagine: AR18 de Carpanelli Contemporary Vision

În imagine: modelul 9094 din fabrica Bruno Piombini.

prima parte este un băț de lemn destul de gros sau un tub metalic, care este fixat pe pereții laterali ai cadrului cu ajutorul unor suporturi, sau pe același și pe raftul superior. O astfel de bară este de obicei aleasă pentru un dulap de 60 cm adâncime acolo este poziționat paralel cu peretele. Este foarte util pentru că, atunci când deschizi ușile, poți vedea toate lucrurile de pe umerașe deodată.

Cârlig de capăt Un design mai complex de extragere, plasat perpendicular pe perete. Se utilizează în dulapurile compacte care au o adâncime mai mică de 50 cm ( de obicei 40 cm ). Nu este foarte convenabil să folosiți un astfel de suport pentru haine. Hainele de pe umerașe sunt întoarse "cu fața la o persoană, iar pentru a ajunge la cea mai îndepărtată haină, trebuie să scoți întreaga structură.

Exemple de dulapuri de mică adâncime cu un cuier de capăt.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: