Villeroy & Boch la SHK 2018

La SHK 2018 din martie, Villeroy & Boch a prezentat noi modele și evoluții în domeniul obiectelor sanitare.

Villeroy& Boch a prezentat noile sale modele unui public numeros, extinzând colecțiile Avento și Oberon 2. Gama a fost extinsă și include acum o selecție largă de căzi de baie acrilice, lavoare și mobilier în colecția Avento. Această serie include, de asemenea, un model de vas de toaletă cu funcția DirectFlush. Colecția Oberon 2.0 și-a extins gama cu modele de căzi de baie, cu căzi de baie disponibile acum cu o scurgere amplasată central, precum și cu modele montate pe perete.

Colecția de căzi Oberon 2.0

Dezvoltatorii au prezentat, de asemenea, proiectul pentru copii O.novo Kids, un sistem de sonorizare special conceput pentru unitățile de învățământ.

Colecția de baie O.novo Copii

Sistemul de fixare SupraFix 3 printre alte produse noi.0, care face ca instalarea scaunelor de toaletă să fie versatilă și precisă, iar TitanGlaze- un nou finisaj mat, care arată elegant pe produsele ceramice și este rezistent la influențele externe.

Gama de tăvi de duș Subway Infinity are un nou concept: produsele cu tehnologia inovatoare ViPrint sunt acum disponibile și cu o margine glazurată.

Tavă de duș Subway Infinity

Citește mai mult  3 produse inovatoare Artize de la Jaquar Group
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: