Mike Shilov despre stocarea inteligentă

Cum să depozitezi hainele, pantofii și accesoriile astfel încât să ai în orice moment ceea ce îți trebuie? Cum să compilați un catalog electronic de pantofi? Modul în care amenajarea vestiarului unei femei este fundamental diferită de cea a unui bărbat? Mike Shilov, un celebru designer de interior, răspunde la aceste întrebări și la altele.

În fotografie: Mike Shilov – cunoscut jurnalist de modă, redactor-șef al revistei NRG, absolvent și acum profesor la Școala Internațională de Design, cunoscut designer de interior rus. www.mikeshilov.com

Păstrarea ordinii fără menajeră. În mod ideal, lucrurile ar trebui să fie depozitate în Dressing room, În cazul în care nu există dulapuri închise, ci mai degrabă rafturi deschise și suporturi care sunt clar vizibile.. În primul rând, este mult mai ușor ca fiecare element să-și găsească locul. În al doilea rând, atunci când totul este la vedere, nu există tentația de a lăsa lucrurile de la sine. Iar dacă nu ai un dulap de tip walk-in, dar ai un dulap închis, îți recomand să stabilești o dată pentru totdeauna un loc pentru anumite lucruri Nu va trebui să faceți o razie în garderobă de fiecare dată când le căutați.

depozitarea pantofilor. Întotdeauna asigurați-vă că lăsați suficient loc pentru mai mulți pantofi în viitor. Nu aș numi rafturile înclinate populare rafturi funcționale pantofii sunt clar vizibile, dar nu se potrivesc foarte mult. Aș combina cele două metode de depozitare.. Pentru pantofii care trebuie să fie mereu la îndemână într-un anumit sezon și pentru pantofii care pot fi depozitați temporar. Cutiile etichetate sunt bune pentru acest tip de depozitare De exemplu, cele transparente și rezistente de la Schoenbuch. Alternativa Un dulap special cu sertare numerotate, cum ar fi Toolbox de la EmmeBi.

Citește mai mult  Vestiar cupolă

Despre e-catalog. Poți numerota și semna cutiile de pantofi și sertarele și le poți cataloga electronic ( descarcă o aplicație mobilă precum My Wardrobe ). Te va ajuta să găsești foarte repede perechea potrivită.. Acest lucru este apreciat în special de doamne. O aplicație similară ar funcționa și pentru organizarea și stocarea hainelor, mai ales dacă ai multe lucruri similare care se amestecă ușor în.

Despre accesoriile pentru bărbați. Cineva ajunge cu rafturi și secțiuni speciale pentru ei, dar dezavantajul lor este că ocupă mult spațiu în dulap și permit să stocheze puține lucruri. Deci, sertare de modă veche puțin adâncă, astfel încât conținutul depozitat să fie clar vizibil, — Vă permite să potriviți mult mai multe curele, cravate și mănuși.

Despre garderoba pentru bărbați. Acesta are propriile caracteristici distinctive, ceea ce va face ca amenajarea garderobei să fie cu atât mai importantă: Jachetele și pantalonii sunt importante în acest caz, iar pentru a le acomoda pe acestea din urmă trebuie să alegeți înălțimea corectă pentru suporturi. În plus, pentru dulapurile bărbaților, este important să se aprovizioneze rafturile pentru a păstra cămășile și puloverele ordonate și spațiul pentru hainele de sport.

Despre garderoba unei femei. Garderoba unei femei arată total diferit. Acordând o atenție deosebită rochiilor și pantofilor eleganți. Rochiile lungi nu trebuie să fie încremenite, iar pantofii pentru ocazii speciale pot fi transformați într-o instalație plină de farmec. În mod ideal, ar trebui să existe o vitrină cu bijuterii, accesorii și o zonă de depozitare pentru articole delicate și lenjerie intimă. În plus, garderoba femeilor, spre deosebire de cea a bărbaților, ar trebui să aibă cu siguranță un loc pentru o masă de toaletă, un fotoliu sau un puf și o oglindă pe toată lungimea.

Citește mai mult  Lumi combină două dulapuri într-unul singur
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: