Aranjamentul de mobilier într-un apartament studio

Cititorii sunt descrieri foarte detaliate ale dorințelor lor pentru aranjarea mobilierului în apartament. Acesta este motivul pentru care designerul nu a avut absolut nicio problemă cu acest proiect de design. Toate dorințele "clientului" au fost luate în considerare. Încercați rezultatele!

Întrebarea cititorului

O zi bună! Avem un apartament cu un dormitor ( un plan este atașat ). Vrem să maximizăm suprafața bucătăriei ( este de aproape 17 m². )- Asigurați accesul la balcon prin uși duble și mutați radiatorul pe peretele lateral. Din bucătărie este foarte necesar să se facă o bucătărie-sufragerie cu o masă de luat masa și o canapea ca loc de dormit pentru oaspeți. În ceea ce privește camera, ne asumăm în detrimentul său pentru a crește zona de dulap, și de a folosi camera ca un dormitor. Cel mai important lucru pentru noi: o bucătărie, un dormitor complet izolat unul de celălalt. Stil – «ușor" clasic luminos. Vă rog să ne sfătuiți cum putem obține rezultatul dorit fără a cheltui mulți bani.
Salutări, Valeria.

Răspunsul designerului

Dispunerea mobilierului în apartament

Sfat util. Apartamentul este destul de mic, așa că a trebuit să economisim spațiu pentru orice. Chiar și la locul de deschidere a ușilor. În loc să comandați uși tradiționale cu balamale la balcon, aș recomanda să comandați uși glisante. Apoi, ați salvat spațiu utilizabil, ușa deschisă nu va interfera cu aranjamentul de mobilier pe perete.

Sfat util. Fiind vorba de un apartament mic, trebuie să economisiți spațiu pentru tot ceea ce aveți nevoie. Chiar și pe spațiul de deschidere a ușii. Aș recomanda cu căldură să comandați uși glisante pentru balcon în locul ușilor tradiționale cu balamale. Apoi, ați salvat spațiu utilizabil, ușa deschisă nu va interfera cu aranjamentul de mobilier pe perete.

Ascundeți

Am apelat la sfaturile unei absolvente Școala Internațională de Design Ulkyar Huseyn-Zadeh, care a ținut cont de toate dorințele cititoarei și a realizat un proiect de design pentru ea.

Citește mai mult  interior rus-francez: idei pentru o casă din lemn

Pentru că vorbim despre un apartament mic și dorim mai mult spațiu și mult spațiu de depozitare, designerul recomandă o ușoară reamenajare: să combinăm garderoba cu dormitorul, marcând zona de depozitare cu o mică partiție cu o coloană.

Dormitor

Iluminatul dormitorului. Fiți atenți la candelabru Este descentrată în cameră. Nu ar trebui să fie plasat strict deasupra patului, deoarece lumina strălucitoare în ochi este obositoare. În cazul în care este mai bine să puneți sursa de lumină mai aproape de intrare: dressing și masa de toaletă. Pentru o cameră de această mărime, candelabrul ar trebui să aibă cel puțin cinci coarne. Este mai bine să alegeți un model pentru 8-10 lămpi și să utilizați un comutator programabil: vă va permite să creați diferite scenarii de iluminat în cameră.

Designul interior al unui dormitor și exemple de candelabre potrivite pentru interior

 • Candelabru H 70047 de Guadarte.
 • 3595 6 candelabru de Emme Pi Light.
 • Candelabru 8010-16 de Masiero.
 • Candelabru Visionnaire Duir de Visionnaire, design Mazza Samuele, La Spada Alessandro.

Mobilier de cameră. După crearea unui dressing, pe lângă pat, există loc fie pentru o măsuță de toaletă, fie pentru o comodă. Designerul, după cum putem vedea, recomandă o masă de toaletă, deoarece spațiul de depozitare a lenjeriei a fost transformat într-un dressing.

Cu toate acestea, dacă această dispunere nu este satisfăcătoare și aveți nevoie de spațiu de depozitare suplimentar, puteți amenaja zona de dressing cu o comodă și o oglindă deasupra ( va trebui să vă ridicați în picioare pentru a vă îmbrăca;.

Pentru a nu fi nevoit să vă faceți griji cu privire la potrivirea frontului dulapului cu patul, puteți alege elemente din mobilierul clasic pentru dormitor.

Citește mai mult  Un apartament spațios în stil modern pentru un cuplu tânăr cu un copil mic: designerul Denis Sokolov

Exemple de paturi în stil clasic recomandate de designer

 • Dormitorul N323 de Aldo Moletta
 • Patul Diana de la VOGA
 • Dormitor 2691 de Phillipp Selva Home
 • Dormitorul 8591 de Bruno Piombini

Dormitor N323 de Aldo Moletta.

Bucătărie-sufragerie

Dacă faceți o mică remodelare ( mutați un perete ) puteți face bucătăria puțin mai mare prin micșorarea dormitorului. Aceasta este doar pentru a indica în mod clar zona de luat masa.

Nișa creată pe partea dormitorului a arătat un spațiu mare de rafturi și rafturi pentru un ( cm. aspect ). Designerul recomandă să decorați peretele cu oglinzi pe partea de bucătărie. Acest lucru face ca spațiul să fie mai decorativ, împingând limitele camerei mai departe.

Proiectarea interioară a unei bucătării și gresie eșantion pentru șorț.

 • Tigla Tango Multicolor de Petracer.
 • Faianță Paisley Nero de la fabrica Lithos Mosaico Italia.
 • Gresie Pannelli de la fabrica Ceramica di Treviso.
 • Plăcile Opus Maxima de Impronta Italgraniti.

Peretele cu oglinzi poate fi înlocuit cu orice finisaj frumos de contrast: efectuați pictura pe tencuială, puneți un panou decorativ de plăci sau mozaicuri sau, de exemplu, decorați acest fragment cu tapet foto. Ar arăta foarte bine în contrast cu decorul neutru al celorlalți pereți.

Amenajarea bucătăriei poate fi fie în formă de cub sau de colț ( în acest caz, alegeți o adâncime mai mică a unității și plasați-o lângă peretele de intrare.

Iar pentru spațiul din apropierea balconului, designerul sugerează folosirea unei canapele compacte și a unei măsuțe de cafea. Dacă este necesar, masa poate fi așezată înapoi pentru a crea un spațiu de dormit suplimentar pentru oaspeți.

Această aranjare a mobilierului într-un apartament cu un dormitor utilizează la maximum spațiul disponibil.

Exemple de canapele extensibile care pot fi folosite ca paturi de oaspeți.

 • Canapea extensibilă Armando din fabrica Natuzzi, design de Natuzzi Design Center
 • Canapea extensibilă Valentino de Bodema, design de Bonfanti Danilo
 • Canapea extensibilă Achille din fabrica Softhouse
 • Canapeaua extensibilă Nalin de la fabrica Bontempi Casa

Canapea extensibilă Armando de la Natuzzi, design de Natuzzi Design Centre.

Citește mai mult  Hotel Fantasy
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: