Clanul Kennedy Familia Kennedy

Con╚Ťinutul materialului
 1. Casa unui p─ârinte
 2. Americanii au p─âstrat o leg─âtur─â istoric─â cu Marea Britanie: s─â lu─âm, de exemplu, dragostea pentru celebrul fotoliu cu urechi.
 3. Veranda ar putea folosi mai mult dec├ót o canapea de gr─âdin─â din rattan vopsit. Dar, de asemenea, mobilier tradi╚Ťional pentru interior – produc─âtorii ofer─â o mul╚Ťime de canapele de form─â similar─â pentru dou─â locuri.
 4. Pat cu o incrusta╚Ťie decorativ─â ├«n c─âp─ât├ói este un design destul de comun. Alege╚Ťi: la fel de pudic ca cel al lui Jackie sau la fel de somptuos de ╚Öic ca cel din ╚Öedin╚Ťa foto.
 5. Casa Alb─â
 6. Creatorii clasici de ast─âzi sunt la fel de "pasiona╚Ťi" de un birou masiv ca ╚Öi cei de acum c├óteva secole. Cu toate acestea, ast─âzi ├«nt├ólnim mai des modelele cu unul sau dou─â sertare.
 7. Mobilierul de calitate pentru copii nu difer─â deloc de interiorul "clasic" pentru adul╚Ťi.
 8. Paturile duble americane sunt vizibil mai ├«nguste dec├ót cele europene. Not─â: exist─â dou─â perne pe pat ├«n cadru, dar cu greu ar fi confortabil pentru doi adul╚Ťi s─â doarm─â aici. Produc─âtorii englezi ╚Öi francezi produc ╚Öi ei mobilier la standarde americane.
 9. Jackie și-a ales singură mobilierul, oglinzile și corpurile de iluminat. Acoperirea dormitorului a costat-o 50 de dolari pe metru. Ea a plătit încă 40.000 de dolari pentru candelabrele și covorul din secolul al XVIII-lea, cheltuind întregul buget anual al Casei Albe destinat renovării în doar câteva săptămâni.

Anul 2011 marcheaz─â cea de-a 50-a aniversare a alegerii lui John F. Kennedy ├«n func╚Ťia de pre╚Öedinte al Statelor Unite. ├Än acela╚Öi an a avut loc ╚Öi premiera scandalosului serial Kennedy Clan.

├Än ianuarie 1961, un catolic irlandez ├«n v├órst─â de 43 de ani, John Fitzgerald Kennedy, poreclit "Jack", a devenit cel de-al 35-lea pre╚Öedinte al Statelor Unite. Pentru mul╚Ťi americani, a fost o zi foarte special─â, iar pentru familia Kennedy, a fost o zi special─â de dou─â ori mai important─â, deoarece clanul Kennedy ├«nsu╚Öi a muncit at├ót de mult, at├ót de mult ╚Öi pentru at├ót de mult timp, pentru a-l alege pe John F. Kennedy.

The Kennedys a avut o reputa╚Ťie scandaloas─â ├«nc─â dinaintea lans─ârii sale. Mul╚Ťi istorici ╚Öi politicieni i-au acuzat pe realizatorii filmului The Kennedys ├«ntr-o denaturare a istoriei. ├Än special, s-a spus c─â imaginea con╚Ťine un num─âr mare de inexactit─â╚Ťi istorice. de c─âtre clanul Kennedy Fiecare fraz─â a pre╚Öedintelui, fiecare pies─â de mobilier.. istoric exact. Haide╚Ťi s─â arunc─âm o privire asupra propriet─â╚Ťii familiei Kennedy ╚Öi a celebrei Case Albe.

Cite╚Öte mai mult  Vidnoye: apartament cu un dormitor de 45 mp.

Casa unui p─ârinte

Studiu. Casa familiei Kennedy se afl─â ├«n Hyannisport, ├«n Cape Cod. Aici a ├«nceput campania electoral─â a lui John F. Kennedy. Centrul re╚Öedin╚Ťei.. studiul tat─âlui, lumea so╚Ťilor maturi ├«n care se iau decizii importante. Biroul este auster: f─âr─â frivolit─â╚Ťi Lambriuri de lemn, dulapuri austere, un birou surprinz─âtor de simplu. Singura indulgen╚Ť─â.. scaunul Voltaire.. pe spatele ├«nalt. Probabil c─â ├«n acest fotoliu inten╚Ťiona ambi╚Ťiosul Joseph Kennedy s─â ├«╚Öi plaseze fiul la pre╚Öedin╚Ťie.

Americanii au p─âstrat o leg─âtur─â istoric─â cu Marea Britanie: s─â lu─âm, de exemplu, dragostea pentru celebrul fotoliu cu urechi.

 • Fotoliu Gracia din fabrica Curations Limited.
 • Scaun 60-0305 din fabrica Christopher Guy.
 • Fotoliu LeuY din fabrica Royal Life.
 • Fotoliul Savina de la fabrica Poltrona Frau.

Veranda. Stil country american Stil tipic american de ╚Ťar─â. Veranda spa╚Ťioas─â este un refugiu de pace ╚Öi lini╚Öte, cu gresie ceramic─â nepreten╚Ťioas─â pe podea, pere╚Ťi vopsi╚Ťi ├«n alb ╚Öi mult─â lumin─â. Mobilierul confortabil este diluat cu materiale textile str─âlucitoare: perdele din chintz floral, perne colorate pe mobilierul din r─âchit─â ╚Öi covoare indiene ╚Ťesute manual. Un omagiu adus modei.. O lamp─â de podea din fier forjat cu lum├ón─âri ├«n loc de becuri. Interior- ╚Ťar─â clasic─â, adev─ârata cas─â a unui american de succes ├«n anii '60.

Veranda ar putea folosi mai mult dec├ót o canapea de gr─âdin─â din rattan vopsit. Dar, de asemenea, mobilier tradi╚Ťional pentru interior – produc─âtorii ofer─â o mul╚Ťime de canapele de form─â similar─â pentru dou─â locuri.

 • Canapea 137 de Medea.
 • Canapea 1893DVC2 de Colombostile, design de Bani Marina, Penati Marco.
 • Canapea 1375 de la Selva.
 • Canapea Chopin de Nina Campbell.

Dormitor. Dormitorul lui Jacqueline ╚Öi al lui John romantismul francez ( viitoarea prim─â doamn─â a Americii- Francez prin na╚Ötere, apropo;. Pere╚Ťi lumino╚Öi, pat dublu cu c─âp─ât├ói textil toate ├«n culori pastelate delicate. ╚śi o noptier─â rafinat─â cu un buchet de flori sculptate ├«n loc de picior.

Cite╚Öte mai mult  Un interior de cas─â care nu ar fi posibil f─âr─â textile: studio SBM

Pat cu o incrusta╚Ťie decorativ─â ├«n c─âp─ât├ói este un design destul de comun. Alege╚Ťi: la fel de pudic ca cel al lui Jackie sau la fel de somptuos de ╚Öic ca cel din ╚Öedin╚Ťa foto.

 • 726/G / 727/G / 725/G dormitor de BTC.
 • Pat Luigi light 05 din fabrica Miassmebel.
 • Pat Oscar, email alb 2 ( stejar masiv ) din fabrica LaurentMebel.
 • Pat MD470 de CAVIO Interiors, design de Bellani Marco.

Casa Alb─â

Biroul Oval. ├Än mod tradi╚Ťional, fiecare nou pre╚Öedinte al SUA schimb─â Biroul Oval ├«n func╚Ťie de nevoile sale . Dar un detaliu din birou r─âm├óne acela╚Öi este celebrul birou, un cadou de la regina Victoria. Aceast─â relicv─â istoric─â este realizat─â din epava legendarei nave britanice Resolute Un detaliu interesant exact aceea╚Öi mas─â se afl─â la Palatul Buckingham;. Biroul preziden╚Ťial din film oglinde╚Öte cu o acurate╚Ťe izbitoare str─âmo╚Öul s─âu vechi de 130 de ani, chiar ╚Öi panourile frontale ad─âugate sub Franklin Roosevelt pentru ca scaunul s─âu cu rotile s─â nu fie vizibil.

Creatorii clasici de ast─âzi sunt la fel de "pasiona╚Ťi" de un birou masiv ca ╚Öi cei de acum c├óteva secole. Cu toate acestea, ast─âzi ├«nt├ólnim mai des modelele cu unul sau dou─â sertare.

 • Birou 6557 de Selva.
 • Birou 24-850-1 DOUBLE PEDESTAL DESK by Baker Factory.
 • Scrisoarea biroului 0694 de la fabrica Selva.
 • Biroul 06081 de la fabrica Selva.

Pentru copii. Jacqueline ( 31 de ani )- Cea mai t├ón─âr─â prim─â doamn─â din istoria Americii. ├Än tinere╚Ťe era ├«ngrozit─â de ideea de a deveni o gospodin─â, dar nimeni nu ar fi putut ├«ndeplini mai bine rolul de amant─â a Casei Albe. Nu s-a sfiit s─â amenajeze o cre╚Ö─â ├«ntr-o camer─â plin─â de mobilier de muzeu.. pentru fiica ei ╚Öi pentru copiii unor familii americane importante. Copii de diferite rase construiesc case pe mese antice. A fost un nou semn pentru americani: cuplul preziden╚Ťial nu ├«mparte oamenii ├«n func╚Ťie de culoarea pielii.

Cite╚Öte mai mult  Apartament de ora╚Ö ├«n spiritul vechii Anglii pentru v├ón─âtorul avid: designerii Olesya Sitnikova ╚Öi Ekaterina Tulupova

Mobilierul de calitate pentru copii nu difer─â deloc de interiorul "clasic" pentru adul╚Ťi.

 • Scaunul Pregnant de Moooi, proiectat de Jansen Trent.
 • Set Sven de Pinolino.
 • Buric de Pinolino set de la fabrica Pinolino.
 • Scaunul Parent Chair din fabrica Moooi, proiectat de Wanders Marcel.

Dormitor. Cuplul preziden╚Ťial a ocupat dou─â dormitoare la Casa Alb─â. Unul dintre acestea a fost folosit de pre╚Öedinte ├«n timpul programului s─âu ├«nc─ârcat, pentru a nu-╚Öi deranja so╚Ťia. Dormitorul preziden╚Ťial a fost decorat ├«n alb ╚Öi albastru, cu un model heraldic pe un baldachin ╚Öi o cuvertur─â de tapi╚Ťerie.

Paturile duble americane sunt vizibil mai ├«nguste dec├ót cele europene. Not─â: exist─â dou─â perne pe pat ├«n cadru, dar cu greu ar fi confortabil pentru doi adul╚Ťi s─â doarm─â aici. Produc─âtorii englezi ╚Öi francezi produc ╚Öi ei mobilier la standarde americane.

 • Pat 3030-10-649 de Henredon.
 • Pat 485-25 de Hickory White.
 • Pat 2921-05 / 2921-06 de la Baker Factory.
 • Pat TU-1701 din fabrica Tudor Oak.

Dormitorul familiei. Ca o fotografie din albumul familiei Kennedy Totul la locul lui: dou─â paturi duble de mahon, o noptier─â, o m─âsu╚Ť─â de toalet─â cu oglind─â ├«nalt─â ╚Öi un ecran chinezesc.

Jackie și-a ales singură mobilierul, oglinzile și corpurile de iluminat. Acoperirea dormitorului a costat-o 50 de dolari pe metru. Ea a plătit încă 40.000 de dolari pentru candelabrele și covorul din secolul al XVIII-lea, cheltuind întregul buget anual al Casei Albe destinat renovării în doar câteva săptămâni.

 • Oglind─â 4503-04-317 de Henredon.
 • Oglinda FSRC 1240 de Chelini.
 • Oglinda 50-2817 din fabrica Christopher Guy.
 • Oglind─â Specchiere 02 de Arcari.

P.S. La plecarea de la Casa Alb─â, Jacqueline a comandat o plac─â de bronz care s─â fie amplasat─â deasupra ╚Öemineului din dormitor. Pe ea scria: "Aceasta este camera ├«n care au locuit John Fitzgerald Kennedy ╚Öi so╚Ťia sa Jacqueline. Au locuit acolo timp de doi ani, zece luni ╚Öi dou─â zile, de la 20 ianuarie 1961 p├ón─â la 22 noiembrie 1963. Nicio alt─â prim─â doamn─â din istoria ╚Ť─ârii nu a mai f─âcut a╚Öa ceva.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: