Două dormitoare transformate într-un apartament cu trei camere: proiectul realizat de Alexandra Fedorova

Transformarea apartamentului dvs. într-un apartament comun cu camere mici nu este tocmai oportună. Măriți numărul de camere cu înțelepciune doar atunci când dimensiunea apartamentului o permite. De exemplu, o casă de 110 mp. Spațiul este terenul perfect pentru experimente.

Prin adăugarea unui balcon, în dormitor se poate crea o zonă de relaxare elegantă.

Informații despre apartament: Apartament cu 2 camere de 110 mp. Complexul rezidențial Leuvskoe Predmestie.

Proprietarii apartamentului: Un cuplu tânăr.

Dorințele clienților: găsiți spațiu pentru un birou, proiectați un interior modern cu elemente de ecominimalism.

Schiță de apartament cu 2 camere transformat în apartament cu 3 camere.

Designerul Aleksandra Fedorova a fost contactată de proprietarii apartamentului, cu o suprafață totală de 110 mp. . Nu erau mulțumiți de aspectul apartamentului cu 2 camere, deoarece dimensiunea permitea mai multe camere.

Designerul a sugerat adăugarea de balcoane, mărind și mai mult spațiul de locuit al apartamentului, pentru a combina bucătăria cu camera de zi și pentru a aloca spațiul rămas pentru un birou, care poate fi transformat în cele din urmă într-o creșă, dacă este necesar.

Dispunerea apartamentului cu 2 dormitoare ne permite, de asemenea, să schimbăm locația zonelor umede. Ca urmare, acum au două băi – una în față și una în spate stăpân și oaspete. Echipamente de bucătărie aliniate pentru a face loc unei zone spațioase pentru oaspeți. Dressing spațios în dormitor, colț de recreere pe podiumul balconului adiacent.

Holul, ca și celelalte încăperi, este decorat în culori deschise, doar intrarea în garderobă fiind accentuată.

Punctul culminant al acestui proiect este o canapea integrată într-o insulă de bucătărie. Iar bucătăria insulară a devenit un spațiu multifuncțional – există chiar și spațiu pentru depozitarea cărților.

Citește mai mult  Apartamentul unui om de succes: cum să decorezi un interior respectabil pe 52 de pătrate

Scopul multifuncțional al bucătăriei insulei ajută la economisirea spațiului Deoarece poate acționa și ca o suprafață de lucru suplimentară, masă de luat masa, spațiu de depozitare.

O parte a unei bucătării "insulă" Terasa de pe podiumul balconului adiacent creează un fel de bar.

Nici biroul nu este atât de simplu – poate fi folosit atât pentru a lucra la calculator, cât și pentru a citi sau pentru întâlniri de familie.

Asimetria sistemului de depozitare face ca încăperea să fie mai puțin formală și austeră – mai interesantă și mai dinamică.

O imprimare abstractă maro ciocolatiu pe perete, urmând linia longitudinală a peretelui, aduce ordine în birou.

Ușă panoramică mare de sticlă între dormitor și baie. Acest lucru ne-a permis să lăsăm lumina naturală să pătrundă în baie și să facem dormitorul mai spațios.

După cum puteți vedea, cada și chiuveta au nu numai aceeași culoare, ci și o formă similară.

O toaletă suspendată în baie. Dotările de baie sunt elegante și funcționale și se integrează perfect în interioarele moderne și elegante.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: