Garsonieră mică în Iran de Azari Architects Studio

Adesea, dimensiunea ╚Öi configura╚Ťia unui apartament dicteaz─â designul spa╚Ťiului de locuit. Acest proiect este un exemplu excelent de aten╚Ťie deosebit─â la amenajarea de locuin╚Ťe confortabile ├«ntr-o cantitate mic─â de metri p─âtra╚Ťi.

Zona de buc─ât─ârie-sufragerie este planificat─â astfel ├«nc├ót fiecare centimetru din spa╚Ťiul de podea s─â fie folosit ├«n mod ra╚Ťional.

Detalii despre apartament: O garsonier─â cu o suprafa╚Ť─â util─â de 38,4 mp. m ├«n Teheran.

Proprietarii apartamentului: un cuplu c─âs─âtorit.

Dorin╚Ťele clientului: Pentru a crea un interior func╚Ťional ├«ntr-un apartament pentru uz temporar sau de ├«nchiriere.

Schema unei garsoniere dup─â conversie.

Amenajarea micului apartament din capitala Iranului avea o configura╚Ťie particular─â, ceea ce a determinat decizia designerilor de a combina holul de intrare, camera de zi ╚Öi buc─ât─âria ├«ntr-un singur spa╚Ťiu de locuit ╚Öi, astfel, de a g─âsi spa╚Ťiu pentru un dormitor. Noua dispunere a apartamentului mic a f─âcut posibil─â extinderea vizual─â a spa╚Ťiului mic ╚Öi a f─âcut-o mai confortabil─â pentru un cuplu.

Pentru a economisi spa╚Ťiu ├«n buc─ât─ârie, zona de luat masa a fost ├«nlocuit─â cu un blat ├«n form─â de peninsul─â, iar frigiderul a fost integrat ├«n buc─ât─ârie pentru a nu ie╚Öi ├«n eviden╚Ť─â fa╚Ť─â de mobilier. Acest lucru a creat o imagine vizual─â solid─â a setului de buc─ât─ârie.

Camera de zi este un spa╚Ťiu mic cu o canapea, panou TV, rafturi, set de pufuri ╚Öi mese joase originale.

Doar dormitorul ╚Öi baia sunt ascunse de vedere. Pentru a da dormitorului un aspect mai modern, unul dintre pere╚Ťi este ├«mpodobit cu panouri voluminoase din lemn cu o textur─â cald─â.

Baia este ├«n armonie cu stilul apartamentului mozaicurile ╚Öi pl─âcile sunt alese ├«n culori calde de ocru pentru a se potrivi cu elementele din lemn. Finisaj mozaic cu model mixt peretele din camera de du╚Ö iese foarte bine ├«n eviden╚Ť─â.

Cite╚Öte mai mult  ├Än timp ce tu dormeai

├Än general, apartamentul este suficient de luminos, stil coerent, func╚Ťional ╚Öi confortabil pentru via╚Ť─â.

Pentru a nu aglomera spa╚Ťiul, ├«n camera de zi a fost folosit─â o pereche de mini mese de ├«n─âl╚Ťimi diferite, care pot fi pliate dac─â este necesar.

Camera de zi se deschide spre un balcon, unde v─â pute╚Ťi bucura de aerul r─âcoros de sear─â dup─â c─âldura zilei.

Blatul de lucru din zona buc─ât─âriei se prelunge╚Öte ├«ntr-un blat de lucru de col╚Ť, care ├«nlocuie╚Öte masa de luat masa.

Pentru a netezi vizual configura╚Ťia rupt─â a dormitorului, dulapul este ├«nchis cu u╚Öi cu oglinzi.

Ca alternativă la cadă a fost aleasă o cabină de duș generoasă, cu o tavă ceramică și o ușă de duș din sticlă.

Proiectul Azari Architects Studio — Cel mai bun proiect 3D plat de p├ón─â la 70 mp. " la .

Alte proiecte de apartamente :

Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de un designer Interiorul apartamentului din proiectul realizat de designer Interiorul unui apartament dintr-un proiect al firmei de arhitectură și design ANC Concept
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: