Kiev, apartament 43 mp.

Reamenajarea principal─â a apartamentului cu o camer─â a atins balconul, care sa transformat ├«ntr-un studiu ╚Öi o baie, a c─ârei form─â neobi╚Önuit─â trebuia s─â fie redat─â f─âr─â a pierde spa╚Ťiu.

Cea mai simpl─â solu╚Ťie pentru amenajarea de apartamente cu 1 dormitor- Combinarea a dou─â camere ├«ntr-un spa╚Ťiu de studio comun. Dar, ├«n acest caz, nu a fost potrivit. Atunci c├ónd o familie are un copil, este important s─â aib─â camere separate. Pentru c─â astfel fiecare membru al familiei ├«╚Öi poate desf─â╚Öura activitatea ├«n siguran╚Ť─â, f─âr─â a-i deranja pe ceilal╚Ťi. Designerul Natalia Poplavska a trebuit s─â g─âseasc─â alte modalit─â╚Ťi de a crea un interior spa╚Ťios.

Ideal pentru o familie t├ón─âr─â cu un copil mic. Provocarea designerului nu a fost doar de a crea o cas─â frumoas─â, ci ╚Öi de a se asigura c─â to╚Ťi membrii familiei se simt confortabil ├«mpreun─â ╚Öi, ├«n acela╚Öi timp, au un loc de dormit, de lucru ╚Öi de joac─â.

Reamenajarea a vizat ├«n principal balconul. Acesta a fost ├«mbinat ╚Öi izolat, iar acolo a fost organizat un loc de munc─â confortabil, care a fost acoperit cu draperii grele. Camera de zi, care este, de asemenea, un dormitor pentru ├«ntreaga familie, are doar mobilierul cel mai necesar: o canapea pliabil─â, un pat de copii, un dulap mare ├«ncorporat ╚Öi rafturi u╚Öoare de ag─â╚Ťat cu un televizor.

Informa╚Ťii despre obiect:
Loca╚Ťie: Kiev, Ucraina
Suprafa╚Ť─â: 43 de metri p─âtra╚Ťi.
Anul: 2012
Arhitect și designer:
Natalia Poplavskaya
NP-studio
Canapeaua este acoperit─â cu tapet cu dungi violete ╚Öi violet str─âlucitoare, care ne ├«ndreapt─â privirea spre fereastr─â ╚Öi m─âresc vizual camera. U╚Öi de dulap ├«ncorporate Culoare purpurie intens─â. Luminozitatea este dat─â de mobilierul u╚Öor, de umbra alb─â l─âptoas─â, de rafturile suspendate ╚Öi de tapetul de culoare trandafir decolorat, care au fost alese pentru ceilal╚Ťi doi pere╚Ťi.

Cite╚Öte mai mult  Apartament pentru cazare temporar─â: arhitect Serghei Nasedkin

Pentru a se feri de privirile curioase ale casei de vizavi, ferestrele au fost decorate cu porticuri grele. Linia complicată a tavanului ascunde un sistem la fel de complicat de iluminat încastrat, care luminează întregul perimetru al camerei. În mijloc atârnă un candelabru delicat cu picături de sticlă în cădere. Rafturile suspendate de lângă televizor și nișele din gips-carton de lângă fereastră sunt, de asemenea, iluminate. Ambele pot fi folosite ca sursă de lumină slabă.

Cel mai mare avantaj al acestei garsoniere este c─â nu mai are nevoie de decorare. O culoare saturat─â a pere╚Ťilor, modele geometrice stricte de tavan ╚Öi tapet ╚Öi corpuri de iluminat elegante.. sunt foarte decorative ├«n sine.

Plan plat: fiecare centimetru p─âtrat de spa╚Ťiu a fost luat ├«n considerare ├«n timpul reamenaj─ârii. Din schema standard
Singurul lucru care iese ├«n eviden╚Ť─â ├«n apartamentele cu 1 dormitor este forma neobi╚Önuit─â a b─âii, ├«n care designerul a trebuit s─â se joace cu unghiurile complicate ╚Öi gafele de idei de construc╚Ťie.

Mobilier de lumin─â ├«n dormitor camera de zi face lumina interiorului. Rafturile suspendate ╚Öi unit─â╚Ťile de perete cu picioare creeaz─â aceea╚Öi senza╚Ťie de u╚Öurin╚Ť─â. Mobilierul pare s─â "pluteasc─â" f─âr─â s─â ating─â podeaua ├«n aer.

Toate ușile din apartament.. alb. Acestea nu numai că creează un ansamblu armonios cu mobilierul, dar creează și un aspect general armonios.

Liniile complexe ale plafonului sparg geometria strict─â a interiorului. Dar nu are doar un efect decorativ, ci ╚Öi unul func╚Ťional. Iluminarea suplimentar─â este ascuns─â ├«n curbele sale.

Construc╚Ťia de gips-carton curge u╚Öor ├«n tavan. Ascuns─â ├«ntr-o mic─â ni╚Ö─â se afl─â instala╚Ťia de iluminat care ar putea servi drept lamp─â de veghe. De asemenea, curbele sale atrag aten╚Ťia asupra unit─â╚Ťii de aer condi╚Ťionat.

Cite╚Öte mai mult  O camer─â dubl─â studio: design de Julia Klyueva

Draperiile dense blochează lumina de la felinare și ochii curioși.

├Änc─â o dat─â vedem un plafon fals complex ├«n buc─ât─ârie. Dungile alternante de liliac ╚Öi de alb lapte creeaz─â un flux dinamic de la un col╚Ť al camerei la altul. Lua╚Ťi not─â de iluminat: spoturile ╚Öi luminile suspendate de deasupra mesei sunt pe p─âr╚Ťi opuse.

Un birou pe balconul adiacent la buc─ât─ârie. ╚śi pentru a se asigura c─â nimic nu distrage aten╚Ťia de la sarcina urgent─â pe care o are de ├«ndeplinit, balconul ╚Öi buc─ât─âria sunt separate de o draperie grea.

Decorul de mozaic se ├«ntinde de la barul pentru micul dejun p├ón─â la ╚Öor╚Ťul de buc─ât─ârie ╚Öi..

…eviden╚Ťiaz─â zona de luat masa, unde pute╚Ťi sta ├«n lini╚Öte cu familia sau cu oaspe╚Ťii. Masa de sticl─â, care la prima vedere pare mic─â, se deschide prin glisare.

Frigiderul din col╚Ť a fost folosit cu acela╚Öi mobilier de buc─ât─ârie pentru a crea un spa╚Ťiu de depozitare suplimentar.

Sub dulapurile din buc─ât─ârie se afl─â un bar pentru micul dejun, unde v─â pute╚Ťi servi cafeaua de diminea╚Ť─â sau preg─âti un cocktail pentru prieteni. Deasupra barului se afl─â un raft pentru depozitarea b─âuturilor spirtoase ╚Öi a suporturilor pentru pahare.

Un dulap mare cu uși glisante a fost instalat în hol.

Observa╚Ťi tavanul din hol.. ni╚Öe ╚Öi bare transversale t─âiate ├«n ea, cre├ónd un model complicat. ╚śi toate acestea pentru a face dou─â r├ónduri de lumin─â.

Nuan╚Ťe de gri deschis pe pere╚Ťi ├«n hol, u╚Öi ╚Öi plinte albe, parchet de culoare deschis─â face ca interiorul unui mic hol de intrare s─â par─â mult mai u╚Öor.

Cite╚Öte mai mult  Un apartament cu un dormitor ├«ntr-o cas─â de panouri: designerul Evgenia Ermolaeva

├Än baie exist─â suficient spa╚Ťiu pentru o cad─â mare de col╚Ť cu hidromasaj. ╚śi pozi╚Ťia ecranului de sticl─â poate fi schimbat─â. Ecranul este ├«mpins pe perete ╚Öi se gliseaz─â c├ónd cineva vrea s─â fac─â un du╚Ö.

Iluminat suplimentar integrat în oglindă și în nișa de lângă chiuvetă.

Sub blatul de lavoar au fost create sertare extractabile pentru a depozita produsele necesare pentru baie.

Benzile de mozaic restabilesc unghiurile drepte cu care ochii no╚Ötri sunt obi╚Önui╚Ťi, compens├ónd forma neregulat─â a b─âii.

Pentru a asigura accesul la sistemul de utilit─â╚Ťi, a fost amplasat─â o ni╚Ö─â ╚Öi o clapet─â pentru instala╚Ťii sanitare ├«n locul ├«n care era ascuns col╚Ťul ├«ntunecat. ├Än ni╚Ö─â se ascunde ├«nc─âlzitorul de ap─â.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: