O mie și unu de detalii: Cum să transformi un apartament plictisitor într-unul luminos

Ridica╚Ťi capul ├«n sufragerie, vedem un tavan spa╚Ťial pe mai multe niveluri cu o lamp─â zbur─âtoare neidentificat─â, ofteaz─â. Inspir─â. Privind ├«n jos, vedem o canapea din piele ro╚Öie. Expira╚Ťi. S-a uitat ├«n fa╚Ťa noastr─â, a v─âzut un portal de intrare circular, a tres─ârit. Inspir─â. Intra╚Ťi ├«n dormitor. Apartament cu personalitate luminoas─â de Alla Dedusenko ╚Öi Alexey Kiktev.

Informa╚Ťii despre apartament: apartament cu dou─â camere.

Despre proprietari: bărbat tânăr.

Dorin╚Ťele clien╚Ťilor: Fiecare camer─â ar trebui s─â aib─â propriul caracter ╚Öi propria schem─â de culori. Living luminos, dormitor lini╚Ötit, tavan complex.

Proprietarul acestui apartament T├ón─ârul a fost foarte clar ├«n leg─âtur─â cu ceea ce dorea. O personalitate vibrant─â a cerut culori vibrante, varietate, culoare ╚Öi solu╚Ťii ├«ndr─âzne╚Ťe. Designerul Alla Dedusenko a reu╚Öit s─â combine toate aceste dorin╚Ťe ├«ntr-un interior armonios ╚Öi, ├«n acela╚Öi timp, neobi╚Önuit, plin de detalii interesante. Nu v─â ve╚Ťi plictisi ├«ntr-un astfel de apartament; spa╚Ťiul ├«n sine stabile╚Öte ritmul ╚Öi ritmul unei vie╚Ťi vibrante.

Un astfel de finisaj al unei camere de zi arat─â nu doar modern, ci chiar futurist – jaluzele neobi╚Önuite, candelabru UFO, un portal rotund c─âtre fosta loggie. Plafoanele cu mai multe niveluri, cu inser╚Ťii de oglinzi, sunt un "lucru" al ├«ntregului apartament. Liniile rotunjite ale mobilierului sus╚Ťin interiorul de ├«nalt─â tehnologie; combina╚Ťia de ro╚Öu ╚Öi negru adaug─â o not─â de brutalitate.

Solu╚Ťie la mod─â – pentru a combina loggia cu camera de zi ╚Öi de a aranja acolo un dulap. Cap─âtul gros al peretelui portant este acoperit de picturi; trecerea de la pere╚Ťii ├«ntuneca╚Ťi la loggia luminoas─â este creat─â ca un portal rotund.

Finisajul livingului ├«n culori bogate reflect─â personalitatea vibrant─â a proprietarului apartamentului. Interiorul este plin de detalii neobi╚Önuite: o canapea cu fotoliu alb, o mas─â de sticl─â cu un design interesant. Canapea din piele ro╚Öie – o declara╚Ťie credibil─â de originalitate.

Cite╚Öte mai mult  Apartament pe mai multe niveluri, cu ├«n─âl╚Ťimi de tavan supradimensionate: designer Peter Kostelov

Dormitorul are o atmosfer─â mai calm─â – pere╚Ťii lumino╚Öi ╚Öi podeaua ├«ntunecat─â creeaz─â impresia unei camere luminoase ╚Öi confortabile. Un tavan complex cu inser╚Ťii lucioase – o dorin╚Ť─â special─â a clientului, care a dorit s─â fac─â interiorul mai interesant.

Dar nu este lipsit nici de creativitate. Lumin─â calm─â

├Än buc─ât─ârie, culoarea ierbii tinere este combinat─â cu gri antracit. Mobilierul minimalist este compensat de un mozaic de oglind─â argintie pe ╚Öor╚Ť,

Buc─ât─âria nu a fost lipsit─â de un tavan de form─â complicat─â ╚Öi o hota de extrac╚Ťie neobi╚Önuit─â. Primul face ca ├«nc─âperea s─â par─â mai ├«nalt─â, ├«n timp ce elementele tehnice fac ca designul s─â fie suprarealist.

O modalitate u╚Öoar─â de a face un interior nea╚Öteptat – da╚Ťi lucrurilor obi╚Önuite o culoare neobi╚Önuit─â: jaluzele ╚Öi radiator verde, un frigider negru.

├Än hol domnesc tonuri discrete, dar nobile. ╚śi aici vedem pe podea gresie de diferite culori. Acest decor cre╚Öte suprafa╚Ťa de podea ╚Öi este bun pentru camere mici. Piesa de accent este un puf din piele ro╚Öie. ╚śi rafturile ├«ncorporate pot ╚Ťine tot felul de lucruri mici.

Alte modele plate

Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de un designer Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de stilist Interiorul apartamentului dintr-un proiect al studioului de design AvCube
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: