Cât costă un duș cu hidromasaj?

Prețul dispozitivelor complexe, cum ar fi băile cu hidromasaj, nu este neapărat influențat de numărul de funcții disponibile. Unele modele sunt la fel de pline de funcții ca și omologii lor scumpi. Dar calitatea este diferită. Examinarea gamei în diferite categorii de prețuri. Decideți ce este mai bine: numărul de duze sau designul de înaltă calitate?

De ce depinde prețul?

Factori obiectivi. În primul rând, este vorba de materiale ( o cabină de hidromasaj cu pereți și uși din plastic costă mai puțin decât cea cu sticlă ) prezența unor sisteme sofisticate ( control electronic, CD player, radio ) dimensiune ( prețul pentru o cabină pentru doi sau combinată cu o baie este mai mare decât modelul standard ) numărul și tipurile de jeturi ( de la două la douăzeci sau mai multe ).

Chiar și cea mai simplă cadă cu hidromasaj de la o marcă europeană va costa mult mai mult decât o cabină similară fabricată în România sau China.

În imagine: cadă cu hidromasaj DW1280SQR182PGV-XX / DW1290SQR182PGV-XX / DW1780SQR182PGV-XX de Villeroy & Boch.

Calitatea produselor și notorietatea mărcii. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să plătiți prea mult doar pentru că unele companii cheltuiesc mai mulți bani pe publicitate. Calitatea unui model scump este simțită imediat: este mai convenabil de utilizat, mai ușor de îngrijit, se oferă un serviciu calificat sistemul de hidromasaj a fost proiectat cu atenție.

Citește mai mult  Urinale - gama de prețuri

Până la 50.000 de Leu.

Cabine destul de funcționale. Cabina, care este achiziționată la un preț atât de nerezonabil pentru un echipament de hidromasaj, are un sistem cu până la 12 jeturi, un mixer cu un duș manual sau staționar și, în unele modele, chiar și un generator de abur, care oferă efectul băii turcești. un sistem de control electronic nu este neobișnuit nici în acest segment de preț.

Din România, Coreea de Sud, China. Acestea sunt țările care produc băile cu hidromasaj de buget. Companiile chinezești au preluat aproape în totalitate controlul acest segment de preț. Toate produsele selectate sunt aproximativ de aceeași calitate ( la un nivel acceptabil, dar nu foarte ridicat ) nu este implicat niciun design, deși există unele modele al căror design este copiat de la băile cu hidromasaj ale unor mărci europene bine-cunoscute.

50 000- 100 000 de Leu.

Cabinele cu hidromasaj de fabricație Românesc și chineză nu aparțin neapărat categoriei cele mai accesibile pentru buget.

În imagine: cabină de duș Appollo A-8023.

Mărci bugetare de calitate. În acest segment de preț, puteți cumpăra băi cu hidromasaj cu toate funcțiile descrise în categoria anterioară și combinate ( cadă plus duș ). Există, de asemenea, o mare selecție de cabine de hammam. Cu acest buget ajungem la același nivel cu producătorii chinezi bine-cunoscuți și dovediți ( Appollo ) și mai "avansați" Românesc. De asemenea, aici sunt disponibile unele modele de bază ale unor mărci europene bine cunoscute, de exemplu Albatros ( Italia ) Ifo ( Suedia ) etc.

Citește mai mult  Cabine de duș - prezentare generală a materialelor

100 000- 150 000 Leu.

Funcționalitate bună de la mărci celebre. Pentru acești bani vă puteți aștepta la o (mai multe opțiuni de tratament ) cabină dotată cu o mulțime de funcții și multe lucruri mici și frumoase, cum ar fi cromoterapie, mixer termostatic, CD player cu radio etc. Unele modele au scaune și rafturi practice pentru șampoane și diferite produse de baie. Mărcile disponibile sunt Glass, Gruppo Treesse ( all- Italia ) Victory Spa ( Polonia ) Riho ( Olanda ) Ifo ( Suedia ). Și mai sunt și modelele ieftine ale maeștrilor italieni ai jacuzzi și Teuco.

În intervalul de 100 000 de Leu puteți găsi deja o cabină cu hidromasaj cu o bună funcționalitate de la un brand italian bine-cunoscut.

150 000- 250.000 de Leu.

Funcționalitate maximă. Aceste caracteristici sunt îmbogățite cu aromaterapie, comenzi controlate de la distanță și o serie de aplicații ingenioase, cum ar fi aparatele de masaj pentru picioare. Cabinele sunt atractive ( multe dintre ele proiectate de designeri renumiți ) și sunt disponibile în diferite versiuni. Gândește-te la Jacuzzi, Teuco, Albatros, Glass, Gruppo Treesse ( all- Italia ), Hueppe ( Germania ).

Cabinele care costă mai mult de 150 de mii de Leu sunt adesea oferite în diferite modificări – și acest lucru se aplică nu numai funcțiilor și "umpluturii", ci și configurației, formei și materialelor.

Prețurile pentru unele modele de băi cu hidromasaj de la fabricile germane și italiene se apropie de un milion de Leu.

În imagine: cabina SenseSation de la Hoesch.

250 000- 500.000 de Leu.

Numai mărci scumpe și design original. Dușurile cu hidromasaj care costă peste 5 mii de euro se remarcă prin tăvi de duș din piatră naturală și artificială, inovații tehnologice ( cum ar fi controlul cabinei prin trimiterea de sms-uri de pe telefonul mobil ) dimensiunea maxi. Jacuzzi, Teuco, Albatros, Kos ( all- Italia ), Pharo / Hansgrohe, ( all- Germania ), Pamos ( Elveția ). Această gamă include ( băi cu hidromasaj pentru grupuri mari ( de exemplu, pentru 6 persoane ) care ocupă spațiul unei încăperi mici; și ( exemple personalizate ( de mare design &#41.

Citește mai mult  WC-uri: design, materiale

Găsiți o cabină de duș

Cabină de duș Chiocciola DOC210 din colecția Chiocciola de la Agape Cabină de duș Acrux Atelier 06 din colecția Acrux Atelier de la Samo Cabină de duș din bambus de Flaminia
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: