25 de paturi cu căpătâi moi

Pentru a vă face dormitorul cât mai confortabil posibil, acordați atenție nu numai bazei patului, ci și căpătâiului. Cu cât este mai moale, cu atât este mai confortabil să vă sprijiniți pe el și să vă așezați în poziție șezândă.

O poziție înclinată nu este singurul lucru pe care îl puteți face în pat. Uneori vrei doar să stai în ea. Cu toate acestea, fără un suport bun pentru spate, o astfel de "ședință" nu-ți va aduce prea multă bucurie. Un perete rece și o căpătâiță tare nu sunt cele mai bune ajutoare în acest demers. Și un pat cu o căpătâiță tapițată Exact înălțimea potrivită pentru dumneavoastră.

O căpătâi tapițată poate fi fie o extensie a corpului patului, fie o unitate separată conectată la corpul principal. Înălțimea căpătâiului este, de asemenea, importantă. Cu cât este mai mare capul de pat, cu atât este mai confortabil să te sprijini pe el. Și o căpătâiță moale face ca patul să arate mai confortabil. Nu există spătar dur cu colțuri ascuțite, ceea ce vă oferă un sentiment suplimentar de liniște și siguranță.

În mod obișnuit, căpătâiele moi au o formă geometrică simplă ( dreptunghiulară, pătrată, ovală ) dar există și excepții. De exemplu, în unele modele, capul de pat poate fi format din două părți, împărțind simbolic patul în două jumătăți.

Capetele de pat tapițate pot fi tapițate în țesătură grea sau piele. Unele modele au huse textile detașabile. Matlasarea capitonată este cea mai populară metodă de decorare a căpătâiului.

Citește mai mult  Asamblați o carcasă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: