Transformarea patului artizanal: idei pentru căpătâi

Dormitorul dvs. pare plictisitor și nu aveți chef de o mare transformare? Reîmprospătați doar căpătâiul și întreaga cameră se va schimba. Există câteva idei interesante.

«Haine pentru o căpătâi

Dați patului un pic de caracter. O căpătâi din lemn poate fi "îmbătrânită" Arată ca o antichitate, colorează-l original ( în toate culorile curcubeului ) sau coase-i o husă neobișnuită. Este ușor să decorezi capetele de pat tapițate cu dantelă, mărgele sau panglici. O altă idee pentru o căpătâi Puneți o "viță de vie" în jurul căpătâiului făcute din ghirlande. Țineți cont de siguranță, alegeți versiunile pe hârtie sau cu LED-uri.

Baldachin fantezist

Interior dintr-un basm. Un valț translucid deasupra patului te face să te simți magic și îți dă senzația de zbor ușor în somn. Dacă o faci cu o țesătură mai groasă, te vei simți mai liniștită și mai protejată atunci când adormi. Un baldachin romantic cu pliuri aerisite poate fi făcut cu mâinile tale. Aveți nevoie de două perdele de țesătură de draperie, un lambrequin și o tijă specială pentru perdele pe suporturi. Acesta poate fi înlocuit cu succes cu un raft de casă din placaj de formă semicirculară.

Perne pe înălțime

Citiți în confort. Dacă visați la un pat cu o căpătâiță moale, s-ar putea să vă placă ideea de a agăța pernele. La o înălțime de aproximativ 60 cm deasupra patului, instalați o tijă de perdea până la întreaga lățime a patului. Folosiți Velcro sau panglici pentru a agăța pernele de ea. Fețele de pernă pot fi confecționate dintr-o țesătură de cuvertură sau, dimpotrivă, dintr-un material contrastant – atâta timp cât acestea sunt în armonie cu detaliile din dormitor. Pregătiți confortabilul cititor de pat!

Jungla de vis

Fiți atenți la aventuri de vis. Lipiți o fotografie a junglei sau un tapet din materiale naturale ( plută, bambus, sisal ) pe toată lățimea patului, de la podea la tavan;. De-a lungul benzii de ilustrare și peste pat ( aproximativ un metru și jumătate deasupra podelei ) atașați trunchiuri de bambus. Bara transversală poate fi atârnată cu imagini cu tematică etno. Integrați-l cu un sistem de sunet care redă sunetele naturii – și adăugați caracter dormitorului dumneavoastră Sau, dacă simțiți sunetul cântecului de cicade sau al ploilor tropicale….

Realitatea augmentată

Să desenăm.. Să dormim. Așa că nu trebuie să cheltuiți bani pe un pat cu o căpătâiță din fier forjat adevărat, ci doar să o pictați pe perete. Folosiți vopsea neagră, aurie sau argintie. Deasupra noptierei, puteți avea un candelabru antic sau o ramă cu volute în care puteți plasa o oglindă reală. Dacă nu sunteți sigur de abilitățile dvs. artistice, comandați următoarele modele de autocolante de vinil pentru ideile dvs.
Citește mai mult  Noutatea bine uitată
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
  1. Florina

    Ce idei aveți pentru transformarea patului artizanal într-unul mai modern și confortabil?

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: