Câte picioare ar trebui să aibă o masă??

O masă poate fi, de asemenea, o decorare a camerei! Mai ales dacă are picioare ca acesta… Nu contează dacă este acoperită cu o față de masă sau dacă este decorată în mod festiv: această masă va fi întotdeauna în centrul atenției.

Formele originale, țesăturile complicate și combinațiile de materiale sunt modul în care designerii populari văd picioarele de masă din secolul XXI.

Care este diferența dintre o masă creativă și o masă simplă? Nimic altceva în afară de design. Au, de asemenea, un blat și picioare: picioare metalice, picioare din lemn sau picioare sculptate. Ce poate fi mai neobișnuit sau mai extravagant?? Cele mai creative au picioare care acționează ca un blat de masă și stau de sine stătător ca un element separat al interiorului.

Nu există un răspuns definitiv la întrebarea câte picioare are o masă. Nu sunt neapărat patru – pot fi unul, trei sau chiar mai mult de o duzină.

O masă neobișnuită are nevoie de un cadru neobișnuit?? În proiectele mele, folosesc o masă de design pentru a crea un punct focal într-o cameră. Masa este întotdeauna în centrul atenției. Iar decorul din jur nu face decât să sublinieze exclusivitatea acestei mese neobișnuite. O astfel de masă se poate potrivi în aproape toate interioarele, principalul lucru este să puteți "amesteca" lucruri diverse.

O masă excepțională are nevoie de un cadru neobișnuit? În proiectele mele, folosesc o masă de design ca punct focal într-o cameră. O astfel de masă este întotdeauna în centrul atenției. Iar mobilierul din jur accentuează exclusivitatea acestei mese neobișnuite. O astfel de masă poate fi integrată în aproape toate interioarele, principalul lucru este de a putea "amesteca" diferite obiecte.

Ascundeți

Un stâlp central

Unde ne situăm? O persoană are nevoie de două picioare pentru echilibru. Dar o masă, uneori este suficientă. O masă poziționată central este mai confortabilă decât o masă cu patru picioare în colțuri: o astfel de masă este confortabilă pentru a sta la masă și nu există dezordine în jurul ei. Iar o masă rotundă sau ovală cu un picior poate găzdui mai multe persoane decât o masă cu patru picioare.

Mese cu un picior central, cizelat, împărțit în trei picioare spre podea, sunt cunoscute încă din Roma Antică. Bazele pentru mesele moderne pot fi realizate din picioare sculptate de orice formă geometrică.

Spre deosebire de designerii de obiect, arhitecții sunt mai dispuși să creeze mese monumentale pe un suport central.

Două picioare

«O bancă mare" O masă de luat masa cu două picioare ocupă mai puțin spațiu din punct de vedere vizual. Și s-ar putea să nu fie deloc picioare – ar putea fi picioare de pui, coșuri sau sculpturi. E adevărat că nu poți sta la o astfel de masă de la capete. Așadar, modelele cu picioarele la același nivel nu sunt la fel de confortabile ca cele cu picioarele descentrate.

Picioarele mesei pot avea forme diferite: drepte, curbe, piramidale, rotunjite. Picioarele unei alte mese moderne nici măcar nu se numesc picioare – sunt opere de artă.

Trei picioare

Nu este inutil. Un al treilea picior este deseori experimentat la mesele rotunde: picioarele sunt fie sculptate, fie curg pe partea superioară ca niște stalactite, fie sunt înfășurate ca niște benzi Mobius.

Picioarele mesei au primit o transformare inconfundabilă din partea unor designeri celebri. În selecția redacției noastre, 5 modele neobișnuite de "mese cu trei picioare.

Citește mai mult  Buturugă falsă

Patru picioare

În mod tradițional. Mesele de sufragerie sunt la modă în aceste zile. Chiar dacă sunt standard, cu patru picioare, dar cu ce! Unele sunt realizate sub forma unor "gheare de grifon", De asemenea, se regăsește în stilul high-tech – picioare metalice combinate cu un blat de masă din sticlă. Masa de luat masa poate fi sprijinită pe un cadru "drapat" din oțel vopsit realizate din lemn și pâslă. Cu cât baza mesei este mai complexă și mai originală, cu atât mai bine.

Cea mai tradițională și poate cea mai ușor de utilizat masă cu patru picioare nu încetează să uimească prin designul său.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: