Cum să cumpărați corect mobilierul?

Înainte de a cumpăra un telefon mobil sau o mașină de spălat, cu siguranță veți arunca o privire pe internet, veți verifica cu prietenii, veți compara prețurile în mai multe magazine… Deci, de ce ar trebui ca achiziționarea de mobilier să fie diferită? Învățați cum să căutați și să cumpărați corect mobilierul.

Colectați tot ceea ce vă ajută să vă exprimați înțelegerea viitorului interior. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este într-un dosar de arhivă: lăsați tăieturile, printurile și fotografiile, resturile de țesături și bucățile de tapet care vă plac stocate într-un singur loc.

Uneori poți construi o întreagă casă pornind de la un singur detaliu. Punctul de plecare poate fi orice. De exemplu, un pian vechi: faceți din el punctul central al camerei și faceți-l punctul central al întregului interior. Asortați-vă cu finisajele și culorile pereților, textilele, podelele și tot mobilierul dvs. Sau invers, îți place foarte mult mobilierul din magazin, îl poți face să iasă în evidență, dar nu în detrimentul întregului spațiu. Măsurarea este totul. Nu exagerați! "Gustul tace, dar lipsa de gust strigă!".

Uneori, puteți căptuși o cameră întreagă dintr-o singură bucată. Puteți folosi orice ca punct de referință. Un pian vechi, de exemplu: dacă îl transformați în punctul central, puteți alinia camera astfel încât să fie elementul principal al întregului interior. Asortarea finisajelor și a culorilor pereților, a textilelor, a pardoselilor și a întregului mobilier. Sau invers, îți place foarte mult mobilierul din magazin, îl poți evidenția, dar nu în detrimentul întregului spațiu. Totul trebuie să fie făcut cu moderație. Nu exagerați! "Gustul e tăcut, dar lipsa de gust țipă!".

Ascundeți

1. Se pregătesc să cumpere

  • Înainte de a merge la mall pentru a cumpăra mobilă, decideți stilul, culoarea și configurația canapelei. Aduceți mostre de tapet, o husă de pernă decorativă, faceți fotografii ale camerei dvs. Managerul dvs. vă va sfătui, vă va sugera produse potrivite și vă va ajuta să găsiți canapeaua ideală.
  • Luați acasă o bucată de țesătură de tapițerie înainte de a plasa o comandă de mobilier. Verificați-o în lumina soarelui și în lumina serii. Culoarea se potrivește bine cu mediul înconjurător?? Puteți "proba" mobilierul în unele showroom-uri de segment de top ( articolul este adus la test acasă ). Așa.. Nu, nu Întoarcerea la showroom.
  • Măsurați camera în care doriți să instalați mobilierul înainte de a merge la magazin. Și nu uitați să întocmiți un plan. Este suficient să folosiți un planificator online sau să desenați pe hârtie aranjamentul de mobilier preconizat.
  • Examinați căile de acces: lățimea și înălțimea ușilor, a scărilor, a scărilor și a puțurilor de lift. Astfel, nu veți avea surprize enervante atunci când ridicați dulapul sau canapeaua supradimensionată.

Mobilier și corpuri de iluminat, spre deosebire de decorațiuni murale scumpe… Transportabil. Prin urmare, merită din punct de vedere financiar să cumpărați mobilier interesant, poate chiar unic, pe care să îl transmiteți nepoților ca moștenire. Fabricile de mobilă de astăzi produc exact ceea ce vor fi antichități valoroase peste câteva decenii.

Mobilier și corpuri de iluminat versus decorațiuni scumpe de perete… Transportabil. Deci, din punct de vedere financiar, este mai profitabil să cumpărați mobilier interesant, poate chiar unic, și, eventual, să îl transmiteți nepoților ca moștenire. Fabricile moderne de mobilă produc ceva care va fi un anticariat foarte apreciat în doar câteva decenii.

Ascundeți

2. Mergeți la cumpărături

  • Nu cumpărați niciodată cu un grup mare: luați un prieten cu bun gust ( sau un soț/soție ) care va trebui să folosească și el articolul. În timp ce doi pot fi de acord atunci când aleg mobilierul, trei Niciodată!
  • Mergeți la cumpărături în zilele lucrătoare. La sfârșit de săptămână, clienții "explodează" la propriu Clientul este literalmente sfâșiat de consilier; acesta nu poate petrece timp cu fiecare, nu poate explica în detaliu avantajele și caracteristicile ascunse ale produsului.
  • Gândiți-vă din timp la modul în care puteți reduce prețul. Vizitați magazinele de reduceri, unde mobilierul este disponibil la reduceri semnificative pe tot parcursul anului. Decideți dacă doriți să reduceți costurile în detrimentul calității, de exemplu, alegând o tapițerie mai ieftină sau un finisaj mai ieftin.
Citește mai mult  Dezvoltare durabilă

Mobilierul pe care îl doriți

  • Nu vă grăbiți să ieșiți din magazin dacă nu puteți vedea imediat piesa de mobilier la care visați. Vorbește cu managerul tău, cere-i ajutor și spune-i ce cauți. Nu neapărat tot mobilierul este disponibil în sala de vânzări: este posibil ca ceea ce doriți să fie disponibil în catalogul fabricii, la cerere.

Nu alegeți o singură culoare pentru pereți, perdele și mobilier. Creați palete de culori! Pentru că culoarea este doar o notă, dar ai nevoie de combinațiile de culori potrivite pentru a crea o melodie. Te sfătuiesc să pregătești un colaj de culori pentru fiecare cameră și să te ții de el atunci când alegi țesăturile, culorile și mobilierul.

Nu alegeți aceeași culoare pentru pereți, perdele și mobilier. Creați palete de culori! Pentru că culoarea este doar o notă și ai nevoie de combinațiile de culori potrivite pentru a crea o melodie. Te sfătuiesc să pregătești un colaj de culori pentru fiecare cameră și să te ții de el atunci când alegi țesăturile, culorile și mobilierul.

Ascundeți

  • Nu mai fi timid! Mobilierul este expus în showroom pentru a satisface curiozitatea clienților dumneavoastră. Aveți dreptul să vă așezați, să vă întindeți, să scoateți sertarele, să testați mecanica, să vă uitați în spatele peretelui din spate. Chiar dacă comandați un articol din catalog, asigurați-vă că găsiți același articol într-un magazin normal. Simțiți-o mai întâi Faceți cumpărături pentru alegerea mobilierului înainte de a face un transfer.
  • Este greu să reziști etichetei de preț cu "50% reducere"? Oprește-te și gândește-te: canapeaua se potrivește cu camera, se potrivește cu culoarea ( sau te va costa o grămadă de bani să schimbi tapițeria ). Alegerea mobilierului necesită timp și luarea unor decizii bine gândite. Cel puțin, întoarceți-vă la magazin a doua zi. Dacă încă nu v-ați răzgândit în privința achiziționării unui produs, mergeți la casă.
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: