Mobilier pe internet: argumente pro și contra

Cumpărarea de la un magazin online este o modalitate excelentă de a obține ceea ce vă doriți fără a pierde timp prețios în căutarea acestuia sau fără a vă face griji cu privire la livrare. Dar este întotdeauna o investiție sigură??

Cum să cumpărați articole online?

Fă-o singur. Doriți să renovați sau să redecorați, dar nu aveți timp să vizitați un centru comercial pentru a verifica. În acest caz, internetul vine în ajutor. În aceste zile, selecția de produse de design interior nu se limitează la mobilierul de uz casnic Există mărci internaționale pe aproape toate piețele virtuale din România. Dacă aveți nevoie de un produs avansat, care nu a apărut încă pe piața noastră, îl puteți căuta pe site-urile străine de vânzări pe internet.

  • De la depozit. Procesul de cumpărare online este simplu și familiar pentru toți cumpărătorii activi. Plasați comanda la " width="100%">

Pe internet puteți nu numai să cumpărați, ci și să comparați rapid prețurile pentru același produs de la mai mulți vânzători. Puteți utiliza, de exemplu, site-ul web Infotainment

Dezavantajul de a cumpăra pe internet

1. «Pisica în bătaie de joc". Produsele online nu pot fi atinse și simțite. Lucrul bun este că puteți comanda articole de mobilier de la un magazin online Românesc: uneori, clienții au posibilitatea de a comanda mai multe seturi de materiale de finisare (potrivire a culorilor ) și apoi alegeți cel potrivit din articolele livrate. Magazinele virtuale de peste mări nu oferă un astfel de serviciu, singura cale de ieșire este de a Faceți cumpărături în showroom site.

Citește mai mult  Scaune moi!

2. Complicații și costuri de expediere. Este posibil să trebuiască să așteptați mai mult de o săptămână pentru produsul selectat. Da, iar costurile de transport sunt destul de ridicate ( mai ales când vine vorba de magazine străine și de lucrul cu un intermediar- plata în funcție de greutate ). Deci, înainte de a lua decizia finală, faceți un calcul precis și cântăriți beneficiile unei astfel de comenzi.

3. Inconvenientele legate de returnarea bunurilor. S-ar putea să nu vă placă produsul pe care îl primiți sau să nu fie complet finalizat. Întrebați despre politica de returnare Dacă puteți returna produsul, cine va suporta costurile de returnare, este posibil să trebuiască să plătiți taxe și impozite suplimentare.

4. Abundență de escroci. Există o mulțime de ele în spațiul virtual. Pentru a evita să cădeți în momeala lor, verificați cu atenție detaliile magazinului și citiți cu atenție recenziile. Bineînțeles, pe alte site-uri.

Articole care nu pot fi returnate

  • Mobilier ( seturi de mobilier și kituri de mobilier ).
  • Textile ( bumbac, in, mătase, lână și țesături sintetice ).
  • ( linoleum, folie, covoare și alte ) și alte produse vândute la metru.
  • Articole și materiale care vin în contact cu alimentele, fabricate din materiale plastice ( veselă, tacâmuri și articole de bucătărie ).
  • Bunuri de uz casnic sofisticate din punct de vedere tehnic pentru care se stabilesc perioade de garanție ( aparate electronice de uz casnic, echipamente de calcul și de multiplicare, aparate și echipamente de fax, aparate și dispozitive de gaz de uz casnic ).

Amintiți-vă! Există anumite categorii de bunuri care nu pot fi returnate în cazul comenzilor online.

Citește mai mult  Masa veselă - imagini vesele
Magazine online din străinătate:
Europa
MAREA BRITANIE shopzilla.co.Marea Britanie
dealtime.co.Marea Britanie
cumpărături.lycos.co.Marea Britanie
comparestoreprices.co.Marea Britanie
kelkoo.co.Marea Britanie
Germania modă.de
idealo.de
guenstiger.de
America
shopzilla.com
bizrate.com
thefind.com,
pricegrabber.com
designerapparel.com
marketamerica.com
bestbuys.com
privire de ansamblu.com
Magazine online în diferite țări:
polyvore.com
shopstyle.com
Instalații sanitare robinet.com
Covoare, lenjerie de pat, mobilier de exterior și alte obiecte de mobilier de casă potterybarn.com
Mobilier și accesorii scandinave scandinaviandesigncenter.com
Piață online de vechituri și articole handmade De la mobilier la jucării și bijuterii etsy.com
Primul site de licitații online pentru orice, inclusiv articole de casă ebay.com
Produse pentru casă de la faimosul brand catalan: textile, covoare și lucruri mici pentru dormitor, baie și living zarahome.com
Magazinul britanic pentru curiozități despre designul interior: scaune cu forme, veselă, lămpi, etc. mylivingspace.co.Marea Britanie
Magazinul online al celebrului brand de îmbrăcăminte, vinde, de asemenea, bunuri pentru casă urbanoutfitters.com
Magazin online din SUA cu o bună selecție de articole decorative burkedecor.com
Magazin pentru design interior cu accent pe mobilierul din răchită și epoca victoriană ballarddesigns.com
Magazin online olandez cu mobilier de designer rar și frumos 0900-design.nl
Mobilier, accesorii, covoare, vaze, sfeșnice ambientedirect.com
Lumini de la producători străini de top trenddesign24.com
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: