Peretele camerei de zi: ce să plătească, ce să economisească pe?

Mobilierul modern pentru dulapuri este confortabil, spațios și frumos. Și, de asemenea, economisește spațiu… și bani, oferindu-vă libertatea de a decide ce plătiți și ce nu.

TV în camera de zi. Peretele cu televizoare pare să fie o relicvă a trecutului. Nu, deloc! Dulapurile voluminoase pentru modelele gigantice de kinescop au fost înlocuite de televizoare încorporate. Acestea sunt vândute împreună cu mobilierul și sunt încorporate în ușile glisante ale viitoarei unități de perete. Nici măcar nu poți ghici unde se ascunde ecranul atunci când televizorul este oprit.

În imagine: MONOS ( ATELIER ) by MisuraEmme, proiectat de Lipparini Mauro.

Ce mod mai bun de a plăti pentru asta?

Pentru calitate. Ar trebui să cumpărați mobilier de cabinet de la "cei care au încercat și au testat" producători. Numai fabricile cu utilaje moderne pentru cuibărirea și prelucrarea marginilor de plăci aglomerate ( altfel, după câțiva ani, îmbinările vor fi expuse, eliberând formaldehidă dăunătoare și răspândind un miros chimic caustic &#41 în casă;. De asemenea, puteți achiziționa modulul necesar din aceeași colecție numai de la producători de renume, chiar și după cinci ani.

Pentru confort și estetică. Nimic nu este mai urât și mai desfigurant decât să ai firele încurcate într-o încurcătură. Prin urmare, atunci când cumpărați un perete de mobilier, un perete TV, un dulap TV sau o bibliotecă media, asigurați-vă că plătiți pentru gestionarea cablurilor «inteligent" cablare ascunsă. Iar o priză electrică sau o priză de antenă poate fi chiar ascunsă într-un raft transparent, t.. trasarea cablurilor în montanții unităților de rafturi. Ar trebui să fiți de acord că este foarte confortabil!

Citește mai mult  prima dată a mers!

Sistemele de depozitare multimedia pot fi echipate cu canale de cabluri ascunse pentru echipamente audio și video.

  • Foto: Tameta tv unit by Huelsta
  • Imagine: Mediateca din Paschen Bibliotheken
  • În fotografie: Abacus Living by Rimadesio, design de Bavuso Giuseppe
  • În imagine: Cube de Interluebke, design de Aisslinger Werner

În imagine: Televizorul Tameta de la fabrica din Huelsta.

Supracapacitate. Un dulap de perete nu este doar un obiect de decor, ci mai ales un spațiu de depozitare. Așadar, atunci când alegeți între rafturile cu uși și sertare, sertarele sunt cea mai bună alegere. Acestea conțin mult mai multe obiecte decât un raft cu o ușă pentru aceeași cantitate de spațiu și este mult mai ușor să scoți lucrurile din colțurile îndepărtate.

În cinstea siguranței. Feroneria trebuie să fie rezistentă. Un perete de mobilier care durează mult timp și poate fi deschis de mai multe ori. Prin urmare, balamalele trebuie să fie întotdeauna de cea mai bună calitate, altfel tind să devină foarte repede "șubrede", Ușile s-ar putea deforma, s-ar putea să nu se mai închidă sau ar putea crea goluri urâte între ele.

Pentru eleganță. Accesoriile de înaltă calitate, elegante pentru mobilierul de cabinet sunt la fel de importante ca și nasturii frumoși pentru haine elegante. Peretele își va pierde imediat aspectul elegant dacă mânerele se înnegresc, se rup sau chiar cad. Acordați o atenție deosebită alegerii fitingurilor Accesoriile ar trebui să fie de cea mai bună calitate și să fie întotdeauna fabricate din materiale durabile.

Fitingurile sunt elementul cel mai expus al peretelui, așa că verificați mai întâi robustețea și fiabilitatea acestora.

Ce nu trebuie să plătiți pentru?

Plăci aglomerate la suprapreț. Plăcile aglomerate naționale sunt la fel de bune ca și panourile fabricate în străinătate și sunt considerabil mai ieftine. Există, totuși, un aspect important Finisajele și finisajele de suprafață trebuie să fie de înaltă calitate. Verificați articulațiile!

Citește mai mult  Raft minimalist cu lumină

Pentru materiale naturale. Este mai bine să plătiți pentru materiale sintetice de înaltă calitate, Decât să alergi după acel ( dar natural ) furnir ieftin. Laminatul, melamina și lacul arată foarte bine la mobilierul de exterior. Acești analogi sintetici sunt la fel de buni ca lemnul masiv și furnirul și își îngrijesc fațadele mult mai ușor.

Pentru "detalii" suplimentare. Mobilierul nu trebuie să fie alcătuit din rafturi și fronturi: creați nișe prin aranjarea corectă a modulelor. Doriți să economisiți și mai mulți bani? Evitați fronturile solide: Rafturile deschise sunt mai ieftine decât rafturile cu uși, cel puțin în ceea ce privește prețul ușilor, balamalelor și accesoriilor. Dar dacă aveți o problemă cu praful din casă, acest tip de economie merge un drum lung.

Dulapurile de perete cu fronturi libere oferă un acces mai ușor la lucrurile de care aveți nevoie și conferă un aspect modern și elegant.

pentru peretele din spate. În cazul în care mobilierul dvs. are un perete din spate, care nu deține o construcție rigidă, și, de asemenea, acoperă tapet frumos, nu aveți nevoie de ea deloc.

Pentru închizători de uși și sisteme silențioase. Puteți renunța cu ușurință la aceste accesorii sofisticate lipind fâșii de pâslă sau de plastic pe fețele sertarelor pentru a atenua sunetul sertarelor atunci când sunt închise.

Pentru iluminare. În cazul în care fulgerul este doar din motive estetice și nu în scopuri practice, atunci se poate renunța la el. Și economisiți din costurile de energie.

Puteți economisi pe iluminatul încorporat și puteți obține un model elegant de corpuri de iluminat.

Citește mai mult  Articole noi de la BoConcept
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
  1. Claudia

    În ceea ce privește peretele camerei de zi, ce materiale sau finisaje ar fi mai avantajoase din punct de vedere al costurilor și care ar putea fi economisite? Ce soluții ar fi mai durabile și mai eficiente energetic? Există alternative mai accesibile, dar totuși estetice? Aștept cu nerăbdare sfaturi și recomandări în acest sens.

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: