Schimb─âtor de viteze

Plac─â electronic─â ca baz─â pentru masa de mas─â. Experiment de design realizat de Massimo Castagna pentru compania italian─â Galotti&Radice.

Setul de instrumente de ├«nalt─â tehnologie este la fel de relevant ├«n design ca ├«ntotdeauna. Ea inspir─â noi forme ╚Öi d─â na╚Ötere la noi decoruri: rafturi pixelate, coduri de bare tapi╚Ťate, microcipuri de bijuterii… Nu este o coinciden╚Ť─â faptul c─â la sesiunea de iarn─â a Maison&Objet ( fr. Rena╚Öterea ) a fost anun╚Ťat─â ca fiind o tendin╚Ť─â actual─â de c─âtre agen╚Ťia de stil parizian─â Nelly Rodi.

Designerul italian Massimo Castagna ( Massimo Castagna ) un cunosc─âtor al luxului rafinat ╚Öi al liniilor rafinate, se joac─â cu contururile de lipire ale platoului electronic. Au devenit picioarele de alam─â pentru blatul de sticl─â. ├Äntregul design ├«n v─âzul tuturor. A╚Öa se face c─â func╚Ťionalul devine decorativ ╚Öi viceversa. Rezultatul este tabelul TCB. Acesta va fi prezentat ├«n premier─â la standul Gallotti&Radice de la iSaloni 2013 din Milano, ├«n aprilie.

Arunca╚Ťi o privire la toate colec╚Ťiile Gallotti&Radice.

Cite╚Öte mai mult  Alina Chesnokova despre cererea sezonier─â pentru articole de interior
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: