Ascona face mobilă

Ascona anunță lansarea mobilierului de cabinet.

În cadrul expoziției Ascona Home Show, La World Trade Center, în perioada 20-21 noiembrie, directorul general al grupului de companii Roman Ershov a anunțat intrarea companiei pe piața producției de mobilier de cabinet. Mobilier Ascona va fi fabricat în întregime din materiale autohtone la uzina companiei din Kovrov.

Semnul distinctiv al mobilierului Ascona Utilizare la fabricarea elementelor unei cutii din material ecologic Q-Base. Acesta conține compuși numiți particule Q care neutralizează compușii chimici volatili dăunători pentru organismul uman care rezultă din utilizarea mobilierului fabricat din plăci aglomerate.

Prima colecție de mobilier include piese de mobilier pentru dormitor: paturi, canapele, dulapuri și comode. Toate modelele sunt disponibile în diferite mărimi și decoruri care corespund celor mai recente tendințe în materie de design de dormitoare. O gamă largă de materiale de finisare și culori permite alegerea mobilierului pentru orice interior.

Citește mai mult  Mobilier pentru toate vârstele
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
  1. Irina

    Cum as putea intra în contact cu Ascona pentru a discuta despre posibilitatea de a-mi face mobilă la ei?

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: