Victorii de design Villeroy & Boch

Produsele Villeroy & Boch premiate cu Red Dot Design Award 2016.

Patru produse de la Villeroy& Boch a câștigat în acest an prestigiosul premiu internațional Red Dot Design Award 2016. Baia este prevăzută cu o chiuvetă și un dulap Legato, plăci de duș ceramice Subway Infinity și o piscină spa Just Silence.

Colecția Legato este un design izbitor, cu linii drepte distinctive. Lavoarele din această colecție au margini bizotate, care creează un efect ceramic ușor, îmbunătățit de iluminarea cu LED-uri. Sertarele au fronturi care se îmbină armonios cu corpul.

Tăvile ceramice Subway Infinity, cu designul lor monolitic, sunt la același nivel cu podeaua, fiind adaptate individual la orice configurație de cameră. Acestea sunt decorate cu colecții populare de țiglă și sunt disponibile în imitații de beton, lemn și piatră naturală în diferite culori.

Piscina spa Just Silence este proiectată într-un stil modern purist. Dispune de scaune cu o configurație neobișnuită care vă permit să comunicați față în față.

Citește mai mult  Baie cu un decor de epocă Bourgeois
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: