Au fost anunțați câștigătorii celui de-al VI-lea Festival al Artei Peisajului "Grădini și oameni"

Grădinile și oamenii, festivalul anual de artă peisagistică, are loc la VDNKh în perioada 15-25 august, cu participarea designerilor peisagiști, a pepinierelor și a altor profesioniști de pe piața verde din România și din străinătate. Anul acesta, tema concursului este "Al cincilea element".

Grădinile celor mai buni peisagiști sunt prezentate în cinci categorii: "Grădină mare", "Grădină mică", "Profesor și ucenic", "Spațiul de artă peisagistică", "Grădinițe pentru începători".

Lucrările a 27 de artiști care au creat grădini frumoase au fost evaluate de un juriu condus de James Basson, membru al Societății Grădinarilor din Marea Britanie și al Federației Franceze a Peisagiștilor.

În nominalizare "Grădini pentru începători" câștigătorul a fost grădina "În căutarea armoniei" de Natalia Ladyzhnikova și Igor Okhmak.

Cel mai bun"Grădină mică" – "Atracție" Maria Roguleva.

Cea mai bună grădină din categorieProfesorul și elevul", iar cel mai bun obiect de artă a fost de asemenea premiat ca "Grădini de începători"Transmisii" de Marina Ponomaryova și Ivan Susyokov.

În nominalizare"Grădina mare" a luat aurul"Endem" de Marina Beresneva și Maria Printz.

Iar marele premiu a revenit grădinii din Belarus"Moștenirea" de Julia Chemerdovska, Anastasia Zapolska, Diana Nekhaichyk și Irina Iodo.

Unul dintre subiectele principale ale festivalului din acest an a fost ecologie. Într-o zonă separată, vizitatorii pot face cunoștință cu tehnologia de pentru insecte și animale mici. Aici vor fi plantați arbuști, flori, cereale, precum și hoteluri pentru insecte, adăpători și hrănitori pentru păsări din diferite materiale naturale. Vizitatorii pot vedea, de asemenea, o neobișnuită "Grădină de gunoi" Designerul Andrei Shchedrin, care te face să te gândești la ce va rămâne din noi la următoarea generație și ce va deveni praf.

Citește mai mult  GARDENA curăță zăpada

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: